LIFELINE Propoklir u borbi protiv infekcija disajnih puteva

February 10, 2023

Ova zima je bila veoma izazovna za nas jer smo čini mi se konstantno bili pod pritiskom iznalaženja što boljih i što efikasnijih rješenja za sve probleme sa zdravljem koji su nas sustizali na svakom koraku. Opet, ja nekako instinktivno uvijek tražim što prirodniji način da doskočim izazovu i naravno uvijek želim vidjeti što kvalitetniji sastav na ambalaži.

Takođe, znate da posebno volim da istaknem kada to sve nadjem u proizvodu koji je proizveden u BiH.

Propoklir smo počeli koristiti prije otprilike dva mjeseca i do sad smo se upoznali sa cjelokuponim asortimanom, neke bočice su nam još uvijek otvorene i koristimo ih po potrebi a neke kupujemo iznova i iznova…

Iako dosta često spominjem Prpoklir na svim društvenim mrežama uvijek dobijem puno pitanja oko toga koja je razlika između ovih proizvoda, za šta se koji koristi, da li ih možete davati djeci…i zato želim da na jednom mjestu objedinimo kompletnu Prpoklir ponudu kako biste uvijek imali mjesto na koji možete doći i riješiti svaku svoju nedoumicu.

LIFELINE Propoklir sirup na bazi meda i propolisa, sa dodatkom tečnih ekstrakata kupine, koprive i jagorčevine pomaže kod iskašljavanja, produktivnog kašlja i svih tegoba koje prate upale disajnih puteva. Osim toga, ekstrakt propolisa i med djeluju antimikrobno i protivupalno, ekstrakt koprive jača odbrambenu sposobnost organizma dok ekstrakt kupine umanjuje upalne procese na sluznicama respiratornog trakta.

Ovo je sirup koji je namjenjen djeci starijoj od 12 godina i odraslim osobama.

Propoklir sirup za djecu s eukaliptusom olakšava iskašljavanje i djeluje antimikrobno. Obogaćen biljnim ekstraktima eukaliptusa, majčine dušice, plućnjaka, propolisa i meda umiruju bolno grlo te olakšavaju iskašljavanje i disanje. Osim toga, med i propolis imaju antibakterijsko djelovanje te podstiče jačanje imunitet.

Ovo je sirup koji je namjenjen djeci starijoj od 5 godina.

Ponuda proizvoda u vidu spreja je moja omiljena Prpoklir ponuda i uprvo to je ono čemu se uvijek vraćamo i što uvijek imamo u kući.

LIFELINE Propoklir Antiseptični sprej za usta sa propolisom i mentolom se koristi za svakodnevnu higijenu usta i grla (uklanjanje neprijatnog zadaha), za dezinfekciju usne duplje i ždrijela kao i kod prehlade i gripa jer ima antiseptično dejstvo. Meni se recimo sjajno pokazao kod upale desni sa kojom sam borila u dva navrata ove zime.

LIFELINE Propoklir Propoklir sprej za djecu je idealno rješenje za bolno grlo. Posebna formulacija spreja je obogaćena propolisom, medom i eukaliptusom te brzo umiruje bolno grlo i olakšava iskašljavanje i disanje. Lifeline Propoklir sprej za djecu pogodan je za primjenu nakon navršene 3. godine.

Ovo je sprej koji je namjenjen djeci starijoj od 3 godine.

LIFELINE Propoklir propolis kapi za odrasle sa mentolom pomaže regulaciji funkcije disajnih puteva kod prehlade i gripa i ublažava upalne promjene desni, grla i ždrijela. Možese koristiti za internu primjenu (4x dnevno popiti 20 kapi rastvorenih u pola čaše vode ili nakapati na kocku šećera i lagano otapati u ustima ili na kašičicu meda), za ispiranje usta (4x dnveno ispirati usta sa 20 kapi rastvorenih u pola čaše vode), za ispiranje grla (4x dnevno nakapati po 20 kapi na kocku šećera i lagano otapati u ustima) i za spoljašnju upotrebu (više puta dnevno nakapati rastvor na željeno mjesto na koži).

Lifeline Propoklir je dostupan u apotekama širom BiH kao i u CM i DM drogerijama. Čak je vrlo često na sjajnim akcijama…Objavite komentar