La Roche Posay: Lipikar rutina u njezi suve kože

August 20, 2022

Godinama volimo i iznova kupujemo La Roche Posay Lipikar liniju, rotiramo različite proizvode i kombinujemo rutinu kako nam u tom momentu odgovara. Od kada sam prije par godina prisustvovala LRP radionici o atopijskom dermatitisu na Lošinju, jednostavno znam šta treba da koristim i na koji način. Drugim riječima, vjerujem u La Roche kao brend.

Lipikar je u Europi linija br. 1 za higijenu i njegu osjetljive, vrlo suhe i atopiji sklone kože. Radi se o proizvodima koji su jako popularni i prodavani i to ne bez razloga. A evo i zbog čega:

  • SHEA-MASLAC je ključni sastojak svih LIPIKAR formula. Poznat je po svojoj sposobnosti obnavljanja hidrolipidnog sloja na koži, vrlo sličanonom prirodnom.
  • NIACINAMID je umirujući aktivni sastojak koji pomaže ublažiti osjećaj svrbeža i obnoviti lipidnu barijeru kože. Prikladan za kožu sklonu atopijskom ekcemu.
  • AQUA POSAE FILIFORMISE je ekskluzivni, patentirani sastojak koji djeluje na okidače odgovorne za izrazito suhu kožu i prorjeđuje faze pogoršanja.

Koji proizvodi iz Lipikar linije su najbolji za bebe a koji su namjenjeni djeci i odraslima?

Za bebe koje imaju AD najbolje je da koristite rutinu koji i mi najviše volimo a to su Lipikar Baume AP+ i Lipikar Syndet AP+. Ovi proizvodi visoke tolerancije prošli su potrebna testiranja kako bi se osigurala veća sigurnost te su u potpunosti primjereni za korištenje kod atopijskog dermatitisa.

Što se tiče odraslih koji imaju izuzeno suvu kožu takođe preporučujem da probate Lipikar Baume AP+ koji pomaže u obnovi zaštitnog sloja kože i umiruje svrbež te smanjuje češanje. A što se higijene tiče tu možete prema sopstvenom ukusu birati između kremastog ili uljanog proizvoda.

La Roche Posay LIPIKAR BAUME AP+ je balzam koji trenutno umiruje osjetljivu kožu te pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju. Proizvod sadrži novi, inovativni aktivni sastojak Aqua Posae Filiformis koji pomaže ponovno uspostavljanje i stabilizuje ravnotežu kožnog mikrobioma i obnavlja i čuva zaštitnu funkciju kožne barijere. Jako mi se sviđa tekstura jer se brzo upija, nemasna je i neljepljiva te kožu čini mekom i pruža joj dugotrajnu ugodu. Jako lijep, hranjiv proizvod koji ne ostavlja težak film na koži.

Proizvod dolazi u ambalaži od 400ml sa pumpicom i u tubi od 200 ml.

La Roche Posay LIPIKAR SYNDET AP+ je nježni gel za pranje kože tijela koji je namjenjen bebama, djeci i odraslim ljudima sa veoma suvom i osjetljivom kožom koja je čak i iritirana, često sklona svrabu koja provocira češanje. Ovaj proizvod je idealan za kožu sklonu atopiji te kožu glave i tretman tjemenjače kod beba.  Ima laganu, nježnu  teksturu koja je obogaćena karite puterom i niacinamidom. Lipikar Sydent AP+ odlično čisti kožu i kosu beba i nije agresivan te ne ostavlja osjećaj zategnutosti i ne pecka za oči.

Proizvod dolazi u ambalaži od 400ml sa pumpicom i u tubi od 200 ml.

Već godinama ove proivode nabavljam preko ANAPHARM apoteke jer uvijek, ali zaista uvijek, imaju neku dobru ponudu. Trenutno La Roche Posay možete kupiti kroz tri odlične akcije.

  • Vichy i La Roche Posay – Dani brenda – Kupovinom 2 proizvoda ostvarujete 20% popusta, na 3 ili više 30% + BESPLATNA DOSTAVA – 16.08-21.08. (link)
  • Vichy rutina – po 20% nižoj cijeni , gdje ova dva proizvod zajedno možete kupiti po cijeni od 60,33KM dok je redovna cijena kupke 33,80KM a balzama 41,60KM (link).
  • La Roche Posay – Lipikar čistači – popust 25% – 15.08-30.08. (link)

Jeste li koristile La Roche Posay Lipikar liniju?Objavite komentar