ZIAJA Cleansing foam face wash: Pjene za umivanje za sve tipove kože

March 2, 2022

Pjene za umivanje su jedan od mojih omiljenih proizvoda za čišćenje lica, vrata, dekoltea i leđa. Obožavam njihovu laganu teksturu i činjenicu da se brzo ispiraju te kožu ostavljaju osvježenom i čistom. Ranije sam ih preferirala samo ujutru ali u zadnje vrijeme pjene koristim i kao drugi korak u večernjoj rutini. Generalno, mogu i samostalno skinuti šminku, ukoliko nije vodootporna naravno, ali uz dobar uljani čistač urade puno bolji posao.

Čišćenje lica je prvi korak u njezi i bez obzira kakav tip kože imate, ovo je najbitniji dio vaše rutine. Pjene su generano zahvalnije od gelova, naročito kada imate suvu, normalnu, pa i mješovitu kožu. Dosta su nježnije, a opet su efikasne, odražavju optimalan nivo vlažnosti i ukoliko ne sadrže isušujuće alkohole i parabene, nemaju nikakav negativan učinak na kožu.

Danas vam predstavljam tri Ziaja pjene za umivanje i to:

  • verziju u plavoj bočici koja je namjenjena suvoj i osjetljivoj koži,
  • ružičastu, koja je za normalnu kožu i
  • bijelu koja je idealna za osjetljivu i kožu sklonu crvenilu.

U proteklih mjesec- dva sam koristila sve tri s tim da sam jednu ružičastu pjenu već ranije potrošila pa sam pisala o njoj na storiju, ukoliko me pratite na Instagramu, znate to. U principu, rekla bih da sve tri imaju dosta zajedničkih crta, da su blage, da ne isušuju kožu ni nakon dugotrajnog, konstantnog korištenja i da imaju odličan sastav. Ziaja pjene ne sadrže SLS i SLES sulfate niti ulja a 98 % sastojaka je prirodnog porijekla.

Takođe, sve tri dolaze u identičnoj ambalaži različite boje, imaju istu mililitražu /150ml/ i istu cijenu /9,30KM/.

Ziaja pjena za umivanje lica za suvu i osjetljivu kožu (plava bočica) je obogaćena betainom, natrijevim laktatom, mliječnom kiselinom, natrijevim PCA, vitaminom B3, provitaminom B5. Efikasno i nježno čisti kožu, hidrira i umiruje iritacije te je pogodna za svakodnevnu upotrebu, čak i za osobe koje nose sočiva.

Ziaja pjena za umivanje lica namijenjena za osjetljivu kožu sklonu crvenilu (bijela bočica) je obogaćena je alantoinom, natrijevim laktatom, mliječnom kiselinom, natrijeviom PCA, provitaminom B5. Sadrži prirodne laktate i aktivne sastojke s umirujućim svojstvima koji hidratiziraju kožu i umiruju iritacije.

Ziaja pjena zaumivanje za normalnu kožu (ružičasta verzija) sadrži inulin, mliječnu kiselinu, natrijev laktat te provitamin B5 (D-panthenol).

Ukoliko bi ih morala kategrizovati, rekla bih da je ružičasta mrvicu jača od ostalih, te će se u tom smislu najbolje izboriti sa sebumom i ostalim problemima mješovite i masne kože, da je plava najkremastija i najnježnija i da će biti sjajna ukoliko imare reaktivnu kožu i kožu koja zateže, ljuskacka se i pecka. Izuzetno je bogata i hidratantna. Plava verzija je namjenjna suvoj koži ali je meni bila najbolja samostalno u jutarnjoj rutini i još uvijek je tako koristim.

Ono što ih, osim dobrog sastava, izdvaja od ostalih proizvoda slične ili iste namjene je činjenica da zaista dugo traju. Većina pjena ove mililitraže (150ml) mi je trajala duplo kraće.

Sve tri pjene kao i uostalnom sve Ziaja proizvode možete pronaći na policama Cosmetic Market-a širom BiH.

Jeste li probale neku Ziaja pjenu za umivanje?

I da li generalno volite ovaj tip proizvoda?Objavite komentar