SENSILAB: Suplementi nove generacije

December 21, 2021

Danas vam predstavljam Sensilab, slovenački brend koji je od 2005. do danas razvio preko 500 proizvoda koji su prisutni u zemljama širom Evrope. Ideja o nastanku Sensilaba je nastala iz želje da se ljudima vrati ono što ne bi smjeli nikada izgubiti: zdravlje i vitalnost. Iz kompanije vjeruju da je snaga prirode pravi ključ koji može svakom čovjeku pomoći postići veći kvalitet života.

Sensilab je u BIH ekskluzivno dostupan u B-Pharm apotekama i na njihovom web shop-u (link) a u periodu od 20- 31.12. traje sjajna akcija gdje na kompletan asortiman imate -20%! Mislim da ne trebam napominjati da je ptt samo 3KM i da je ovo sjajna prilika da se opskrbite kvalitetnim proizvodima po sjajnim cijenama.

Imala sam priliku probati nekoliko različitih suplemenata koje i inače koristim, magnezijum i vitamin D ali i dva proizvoda namjenjena podizanju imuniteta sa kojima se do sada nisam imala priliku susresti, a to su Imuno Boost i Imuno Star Strong.

Iz Sensilaba-a kažu da svi njihovi proizvodi sadrže prirodne sastojke izuzetnog kvaliteta koji su i u kliničkim istraživanjima pokazali i dokazali svoju visoku efikasnost. 

Sensilab ALL IN A DAY Vitamin D3, 2000 I.U. /30caps, 11,50KM- sniženo 9,20KM) je dodatak ishrani koji je veoma popularan zbog svoje efikasnosti u situacijama kada ste često umorni, loše se osjećate, opada vam kosa, često ste bolesni, bole vas kosti i/ili mišići.

Vitamin D3 pruža veliki podsticaj normalnom funkcionisanju organizma, a njegov konkretan doprinos se u najvećoj meri ogleda u jačanju imunog sistema. Specifičan je po mnogo čemu, a najviše po njegovom prirodnom i primarnom izvoru koji nije hrana, već koža, koja ga stvara pod uticajem sunčeve svetlosti koja do organizma dopire tokom sunčanih dana.

Kako je vitamin D3 jedan od najvećih saveznika dobrog zdravlja među svim vitaminima, njegov unos se preporučuje i od strane doktora, naročito tokom jeseni i zime kada ovog vitamina manjka zbog njegovog prirodnog izvora.

Preporučena dnevna doza Sensilab ALL IN A DAY Vitamin D3, 2000 I.U. je jedna kapsula dnevno što znači da ćete kupovinom jedne kutije objezbjediti mjesečnu zalihu vitamina d3 za svoje potrebe.

Sens Magnesium 375 mg /60kom, 11,80KM-sniženo 9,44KM/ je dodatak ishrani koji se najviše i najčešće koristi i preporučuje kod odraslih osoba.

Magnezijum je odgovoran za pravilno funkcionisanje više od 300 metaboličkih procesa. Doprinosi normalnom funkcionisanju mišića, smanjenju umora i iscrpljenosti, ravnoteži elektrolita, funkcionisanju nervnog sistema i mišića, te održavanju zdravih zuba i kostiju.

Iz Sensilaba-a Sens Magnesium 375 mg preporučuju jer:

  • sadrži jedinstvenu kombinaciju magnezijuma, vitamina B1 i B6,
  • pokriva 100% preporučenog dnevnog unosa,
  • spriječava umor,
  • doprinosi normalnoj funkciji mišića.

Velikoj većini ljudi nedostaje magnezijum a neki od najčešćih simptoma su hroničan umor, česti grčevi u mišićima, depresija, promjene raspoloženja, visok krvni pritisak.

ImunoBoost /20caps, 11,20KM- sniženo 8,96KM) je proizvod koji pruža snažnu potporu imunitetu tako što jača prvu liniju odbrane od virusa i bakterija, Održava urođenu imunološku reakciju koja djeluje brzo i podžava stečenu imunološku reakciju.

Trostruka snaga vitamina C, selena i cinka za jačanje imuniteta koja brzo reaguje, te bolje štiti od štetnih mikroorganizama. Prednosti uzimanja ImunoBoosst kapsula su:
• Efikasno jačanje imunološkog sistema vitaminom C (u superiornom obliku), cinkom i selenom.
• 3 u 1 podrška imunološkom sistemu.
• 2 x bolja apsorpcija vitamina C (kalcijev askorbat) u poređenju sa običnim vitaminom C (L-askorbinska kiselina).

Imuno Star Strong /3kom, 11,0KM, sniženo 9,52KM/ je proizvod koji sam već potrošila jer mi je stigao u pravom momentu. Tri kesice Imuno Star Strong-a su mi bile dovoljne da se izborim sa prvim znacima prehlade krajem protekle nedjelje.

Ovaj proizvod sadrži 13 vitamina, 7 aminokiselina i 4 minerala sa visokom apsorpcijom neophodnih za imunološki sistem. Posebno je dizajniran za brz oporavak i brzu imunizaciju. Sadrži aminokiseline biljnog porijekla, pogodne i za vegetarijance sa prirodnim koncentratom soka od limuna i osvježavajućim prirodnim ukusom narandže i limuna. Dovoljna je samo jedna kesica dnevno.

Jeste li koristile Sensilab proizvode?

Ako niste, ovo je prava prilika da ih probate.Objavite komentar