Yasenka Skinage COLLAGEN PRESTIGE 10000

December 16, 2021

Danas nastavljamo priču o kolagenu koju smo započeli prije nekoliko mjeseci blog postom o Yasenka Skinage COLLAGEN ADVANCED 5000 tečnom kolagenu koji sam koristila dva mjeseca u kontinuitetu i redovno vas izvještavala na Instagram storijima.

Vrijeme je da predjemo na sljedeći “nivo” i da se upoznamo sa Yasenka Skinage COLLAGEN PRESTIGE 10000. Duplo koncentovanijom formulom od prethodne koja garantuje još bolje rezultate.

Yasenka Skinage COLLAGEN PRESTIGE 10000 sadrži 10.000 mg hidroliziranog kolagena, 100 mg hijaluronske kiseline, 100 mg vitamina C, vitamini B komplexa, mangan i cink.

Još u ranim dvadesetim sam shvatila da se na većinu promjena spolja, mora djelovati iznutra a konzumacija kolagena je jedan od najboljih vidova prevencije, ali i rješavanja mnogobrojnih problema sa kosom, kožom, noktima, zglobovima, probavom…

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i vitamina B kompleksa u ovom proizvodu hrani kožu iznutra a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nastankom bora. Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom smanjuju i prazne.

Uzimanjem proizvoda skinage COLLAGEN PRESTIGE osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiselina u tijelo. Klinički je dokazano da uzimanje 10 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena kroz šest sedmica smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

Vjerovatno ste čuli da postoje različiti oblici kolagena ali nije tajna da je ovaj, u tečnom stanju, najpopulariniji. I to nije slučajno jer se unos kolagena u ovom obliku osigurava brža apsorpcija i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi boljim rezultatima.

Moje iskustvo sa konzumiranjem tečnog kolagena je zaista odlično, čak i ranije dok sam skoro puna tri mjeseca bila vjerna Yasenka kolagenu od 5.000mg. Sada sam jako uzbuđena oko verzije od 10.000 mg hidroliziranog kolagena jer sam sigurna da ću primjetiti razliku, ali i još bolje i brže rezultate. Jer, mi žene to zaslužujemo…

SASTAV: Pročišćena voda; hidrolizirani morski kolagen (riblji); fruktoza; saharoza; regulator kiselosti: limunska kiselina; L-askorbinska kiselina; aroma šumskog voća; natrijev hijaluronat; konzervans: kalijev sorbat; cinkov glukonat; manganov glukonat; bojilo: karmin; nikotinamid; kalcijev D-pantotenat; pteroilmonoglutaminska kiselina; piridoksin-hidroklorid; tiamin-hidroklorid; riboflavin; D-biotin; cijanokobalamin.

Pakovanje: 500ml

Primjena: Uzeti 50 ml jednom na dan.

Jasenka Skinage COLLAGEN PRESTIGE 10000 je dostupan u DM drogerijama širom BIH.

A vi mi javite vaše iskustvo.Objavite komentar