SUBRINA: Novi dizajn gelova za tuširanje

November 7, 2021

Subrina je moja ljubav još od davnih srednjoškolskih dana, a realno, kome nije. Posebno mi je drago što se brend razvija i raste i što zapravo uopšte nemam utisak da godinama koristim iste proizvode. Formulacije se unapređuju, kreiraju se novi proizvodi, ambalaža prati aktuelne trendove i iz godine u godinu je sve ljepša i modernija. Jednostavno, ovaj brend ne prestaje da raste i razvija se.

Isto tako, Subrina je uvijek vodila računa o svom potrošačima i imala i više nego korektan odnos cijene i kvaliteta, što jako cijenim.

Ako me pratite od ranije onda znate da sam već pisala recenzije o nekim Subrina proizvodima a da bih vam olakšala pretragu po sajtu, ovdje ostavljam LINK ka tim postovima kako biste ih imali na jednom mjestu pa ukoliko vam treba neka preporuka, samo naprijed.

Subrina gelovi za tuširanje koje vam danas predstavljam su redizajnirani i sada se nalaze u prodaji u fantastičnim bočicama koje sada mnogo brže i bolje privlače vašu pažnju.

Ja sam Strawbery Sorbet i Cherry Blossom primjetila u DM drogerijama i odmah sam ih poželjela imati. Pa kako i ne bi, izgledaju predivno, a ja sam esteta i volim kupiti nešto što lijepo izgleda. Kao i većina žena, pretpostavljam.

Subrina Cherry Blossom /250ml, 2,75KM/ je gel sa tuširanje sa izuzetno bagim i nježnim mirisom cvjeta trešnje. A kombinacija jako lijepe teksture i izuzetno bogate pjene će prijati vjerovatno svima.

Subrina Strawbery Sorbet /250ml, 3,15KM/ je gel za tuširanje koji izgleda i miriše kao najljepši kolač sa jagodama. To je nevjerovatno… Izuzetno kremast i kvalitetan, prava poslastica, kad vam kažem. I jedan i drugi su zapravo vrijedni svakog pfeninga ali ukoliko ste gurmanski tip i volite intenzivnije mirise, Strawbery Sorbet je bomba.

Izuzetno mi je drago što imam priliku da vam skrenem pažnju na ove proizvode i iskreno se radujem i vašim utiscima.

Jeste li primjetile novu ambalažu Subrina gelova za tuširanje?

Dostupni su širom BiH, u drogerijama i većim supermarketima.Objavite komentar