Ziaja: Lemon Cake Sugar body scrub & Bath Jelly Soap (recenzija)

March 12, 2021

Oduševljena sam viješću da je Ziaja konačno odlučila obogatiti BiH asortiman Lemon Cake dvojcem za koji smo sve mjesecima unazad slušale samo pozivna mišljenja i recenzije.

Malo smo patile, malo priželjkivale i dugo se nadale, ali evo… Dočekale smo. I znate šta, odmah ću vam reći, sve što se do sada čule o ovim proizvoda je ISTINA.

U BIH nisu dostupni svi proizvodi koji čine Ziaja Delicious Skin Care liniju, ali su dva, definitivno najvrijednija i najbitnija, tu. U pitanju su Bath Jelly Soap i Sugar Body Scrub.

Testirali smo ih sa velikim zadovoljstvom. I oduševljenjem. Posebno Dunja, jer su proizvodi namnjenjeni i djeci starijoj od 6 godina. Zamislite to, pa savršeno.

Ziaja kaže da Lemon cake proizvode za njegu tijela odlikuju jedinstvene, inovativne formule te neodoljivi miris kolača od limuna i vanilije čime će oduševiti poklonike kozmetičkih proizvoda intenzivnih voćnih i slatkih aroma.

A reaano, to ne možete da ne budete. :-)

Posebno mi se sviđa miris, taj balans između kiselog i slatkog, jako fino je dozirana količina i jednog drugog, baš onako da ne može da vam zasmeta, bez obzira na čijoj biste “strani” bili izvorno.

Ziaja Lemon Cake Bath Jelly Soap je sredstvo za tuširanje/kupanje namijenjeno svim tipovima kože. Zahvaljujući inovativnoj formuli, u dodiru s vodom, žele se otapa i pretvara u bogatu osvježavajuću kupku.

Da, dobro ste pročitale, ŽELE!

Koristi se tako što se uzme mala količina proizvoda i uz pomoć mrežice ili spužvice za kupanje napravi bogata mirisna pjena.

Odličan proizvod, vrlo kvalitetan i izdašan jer je potrebna jako mala količina želea ukoliko ga koristite na način koji sam prethodno opisala. Neću ponovo hvaliti miris samo ću reći da se dosta dugo zadržava na koži i da cijelo kupatilo miriše predivno.

Ziaja Sugar Body Scrub je piling za tijelo koji je savršena kominacija sa želeom.

Iz Ziaja-e kaažu da nježno uklanja mrtve stanice kože, redukuje grubost i suhoću te ostavlja prekrasan miris. Sadrži karite maslac i prirodne kristale šećera koji zaglađuju, omekšavaju i njeguju kožu stvarajući zaštitni sloj koji sprečava dehidrataciju. Glavni sastojak, karite ili shea maslac koji djeluje kao prirodni UV blokator i antioksidans koji neutrališe štetno djelovanje slobodnih radikala.

Piling je izuzetno kremast i hranjiv te kao takav sjajno regeneriše i štiti kožu, ostavljajući na koži lagani hidratantni film pa nemate osjećaj da vam je potrebna dodatna njega nakon upotrebe. Ja baš ovakve pilinge volim.

Jako dobar proizvod za sve ljubitelje pravih, malo abrazivnijih i izuzetno bogatih tekstura koje kožu čine instant glatkom i mekanom.

Ziaja se nalazi na policama Cosmetic Marketa širom BIH. A ja željno iščekujem vaše utiske….Objavite komentar