FILLERINA 12 HA Densifying- Filler Krema za područje oko očiju (recenzija)

January 12, 2021

DSC_0560

Krajem prošle godine sam objavila recenziju Fillerina intenzivnog tremana i tada sam se zapravo i prvi put upoznala sa ovim brendom. Iako prvobitno nisam bila impresionirana efektom dobro sam proučila sastav i način djelovanja aktivnih sastojaka Fillerine i shvatila da mi vjerovatno samo treba malo više vremena jer nešto ovako NE MOŽE A DA NE RADI.

Prije dvadesetak dana sam odlučila probati još nešto i izabrala Fillerina 12 HA Densifying- Filler kremu za područje oko očiju jer je to proizvod koji me nakon intenzivnog tretmana najviše interesovao a nije postojala vjerovatnoća da se neće uklopi u moju rutinu ili da imam nekih drugih komplikacija s obzirom da je moja koža mješovita a izuzetno masna T zona jako zahtjeva i sklona nepravinostima.

DSC_0564

Proizvođač kaže da se Fillerina 12 HA Densifying- Filler krema za područje oko očiju može koristiti nezavisno od ostalih njihovih proizvoda, kao svakodnevni tretman koji nadopunjuje i učvršćuje područje oko očiju. I ja sam ga tako i koristila.

Ovo je krema izuzetno delikatne i nježne teksture koja se lagano razmazuje i izvrsno upija. Čak i u potpunosti. Par minuta nakon nanošenja na koži više ne osjetim nikakve tragove već samo lagani film nije neprijatan, niti je težak, već izuzetno ugodan i hidratantan.

Isto kao i intenzivni tretman tako i krema za područje oko očiju postoji u nekoliko verzija/jačina, moja je stepen 4 a indikacije za njenu primjenu su sljedeće:

  • duboke bore i linije ekspresije,
  • starosne bore sa upadljivim mikroreljfom,
  • uočljiva depresija tkiva,
  • koža siromašna debljinom i gustinim,
  • vidljivi znaci opuštenosti i
  • potreba za većim volumenom.

DSC_0573

DSC_0611

DSC_0612

Kremu možete koristiti jednom ili dva puta dnevno, u principu onoliko često koliko želite i koliko smatrate da vam treba. Pošto već dugo u jutarnjoj rutini koristim Skincode roll-on koji je isto jako dobar proizvod, Fillerinu sam uvrstila u večernju rutinu ali, čak i bez obzira na to, smatram da je njena upotreba u večernjoj rutini ključna.

Nakon dvadesetak dana mogu reći da je ovo proizvod koji mi izuzetno prija i u čijoj upotrebi istinski uživam.

Koža oko očiju mi nikada prije nije bila toliko nježna i mekana i zbilja vidim razliku prije i nakon upotrebe. Ono što moram istaći je činjenica da je stepen jačine ove kreme možda malo veći od mojih realnih potreba ali sam namjerno išla sa tim. Vi ne morate mada ne vidim da bi vam ista odluka mogla odmoći, čak štaviše.

Fillerina proizvode u BiH možete kupiti u Anapharm apotekama, ovdje vam ostavljam direktan link ka proizvodu koji sam ja testirala.

Cijena Fillerina 12 HA Densifying- Filler kreme za područje oko očiju STEPEN 4 je 123,50 KM s tim da 16. januara u Anapfarm apotekama imate 10% popusta na kompletan Fillerina asortiman.Sjajna prilika da se po nižoj cijeni počastite nečim iz njihovog asortimana a ja sam tu da vam pomognem oko izbora ili vas uputim u način upotrebe i na kraju, da saslušam vaše utiske.

DSC_0577

DSC_0563

DSC_0568

Jeste li probale Fillerinu?

te li to tek namjeravate učinite, pišite mi…Objavite komentar