GUAM Britannia Dren Plus: Napitak na bazi algi, zelenog čaja i biljnih ekstrakata za drenažu organizma

June 9, 2020

Guam

Danas vam predstavljam još jedan proizvod brenda Guam i to onaj o kojem sam u proteklom periodu najviše pisala i pričala  za koji ste mi slale najviše upita u DM, riječ je o Britannia Dren Plus napitku.

Britannia Dren Plus omogućuje eliminaciju suvišne tečnosti i toksina iz organizma. Čišćenje organizma pomaže uspostavljanje normalnih fizioloških funkcija, koje može usporiti akumulacija štetnih supstanci, kao što su slobodni radikali i toksini, koji se akumuliraju nakon preobilnih obroka i nakon dugotrajnog sjedenja koje je karakteristično za zimski period.

Da li je ovo nešto što nam je svima potrebno? O DAAA!

Guam

Guam

Britannia Dren Plus dolazi u kutiji u kojoj dobijate 30 pojedinačnih pakovanja od po 12ml, što je dovoljna količina za mjesec dana. Mislim da je moguće kupovati kesice i na komad u pojedinim apotekama, ali to biste se svakako trebali raspitati na licu mjesta.

Preporučena maloprodajna cijena napitka Britannia Dren Plus je 44 KM.

Za drenažu Britannia Drenom preporučuju se ciklusi od 2-3 meseca nakon čega slijedi odmor od 2 mjeseca. Preporučuje se čišćenje Britannia Drenom barem 3 puta godišnje.

Aktivne komponente ovog napitka su morske alge, zeleni čaj, Spirea, Pilosera, Ortosifon, crna ribizla, suvi ekstrakt smeđe alge i ananas. Antioksidativni efekat zelenog čaja, aktivniji od većine antioksidanata, jedan je od najefikasnijih sastojaka a aktivne supstance su eterično ulje, saponini i flavonoidi sa jakim diuretičnim i depurativnim delovanjem. Ortosifon osim diuretskog delovanja na bubrege, aktivira i  detoksikaciju organizma od toksičnih materija na bazi azota. Fucus vesiculosus je pravi koncentrat mora, bogat je oligoelementima, vitaminima i mineralnim solima.

Guam

Jako volim ukus zelenog čaja i generalno svih nezaslađenih biljnih napitaka a Britannia Dren plus je najukusniji od svih. Ovaj osvježavajući napitak je izuzetno prijatan i konzumacija zaista ne predstavlja nikakav problem, čak mogu reći da je pravi užitak.

Ja sam svoju rutinu organizovala tako da napitak pripremam ujutru u 8h sati i nosim ga na posao gdje u toku radnog vremena, pijem otprilike po decilitar na svakih pola sata. Uglavnom, šolja sa napitkom mi stoji na stolu i pri ruci i svaki put kada je pogledam ili kada osjetim žeđ, posegnem za njom.

I priprema je veoma jednostavna, u jedan litar vode saspete sadržaj jedne kesice Brittania Dren Plus-a i to je to.

Guam

Kako zapravo djeluje ovaj proizvod i šta sam ja to konkretno primjetila?

Prve efekte sam uočila već nakon par dana a to su redovnija stolica i učestalije mokrenje, nakon 7-10 dana sam osjetila znatniji gubitak tečnosti koja se ranije zadržavala u organizmu dosta dugo i sa kojom sam muku mučila u više navrata. To je ruzultiralo smanjenem otečenosti u nogama i zglobovima a  primjetila sam da mi stomak više nije toliko naduven.

Takođe, apetit je bio znatno manji i mnogo sam bolje ponosila one napade gladi koje sam ranije imala 4 ili 5 sati nakon doručka. Od kada pijem Britannia Dren Plus, nakon prvog obroka koji je oko 9h ujutru, pojedem recimo 2-3 suve šljive i jednu jabuku otprilike oko 13h i bez problema izdržim do vremena predviđenog za ručak, koji je uvijek oko u 16h. A pritom nemam problem sa koncentracijom i izvršenjenjem radnih zadataka jer znate da ja prilično loše reagujem na glad i sve rigorozne restrikcije kada je ishrana u pitanju. :-)

Sve u svemu, imam sjajno iskustvo sa ovim proizvodom i jedva čekam da ponovim sve jer uz neku laganu fizičku aktivnost i minimalne napore oko regulisanja ishrane, odnosno izbora naamirnica koje jedete, možete činite puno za svoje tijelo. A sve na jedan prirodan  potpuno zdrav način.

Guam

Guam

U BiH Guam proizvode kupiti u svim bolje snabdjevenijim apotekama ili ih poručiti direktno preko njihove oficijelne Instagram stranice guam_bih.

Jeste li probale Britannia Dren Plus napitak?

Kakva su vaša iskustva?Objavite komentar