AVON: TOP 10 NAJLJEPŠIH MIRISNIH SETOVA ZA NJU I NJEGA

December 19, 2019

DSC_0466

Pravo je vrijeme za pripremu godišnjih i božićnih darova!

Avon zaista svake godine ima najljepšu prazničnu ponudu poklona a meni su posebno interesantni njihovi mirisni setovi koje prosto obožavam poklanjati svojim prijateljima, poslovnim saradnicima, porodici…

Ove godine sam odlučila napraviti selekciju i izabrati po pet muških i ženskih setova koji su vrijedni pažnje i svake preporuke. Bilo koji da izaberete nećete pogriješiti jer sam oduševljena apsolutno sa svakim od njih. Osim to ću vam reći po par osnovnih informacija o mirisnim notama koje se kriju u ovim predivnim ambalažama, imaćete i konkretnu preporuku za koga bi koji set bio idealan jer nije svaki poklon za svakoga i definitivno postoji poruka koju naš izbor šalje osobi koju darujemo. Jer, nekada želimo zavesti a nekada samo pokazati zahvalnost i ljubaznost.

Svi setovi su dostupni u aktelnom katalogu tj. kampanji 17/2019.

DSC_0516

Za njega predlažem TTA TODAY FOR HIM, REAL, WILD COUNTRY, ATRACTION SENSATIONAL ili SEGNO.

DSC_0554

DSC_0677

DSC_0537

  • TTA TODAY FOR HIM SET /22,90/ dolazi u divnoj metalik plavoj kutiji zaštićen prozirnom folijom. Ovaj set sadrži toaletnu vodu od 75 ml i  gel za tuširanje i šampon od 200ml. Note korijandera i žalfije su jake, postojane i uvijek atraktivne. TTA today je idealan za muškarce srednjih godina, možda za druga ili brata, poslovnog saradnika takođe. Sa ovim poklonom nećete biti pogrešno shvaćete jer igrate na sigurno. TTA Today for HIM je klasik.

DSC_0485

  • REAL FOR HIM Set /22,90 KM/ dolati sa klasičnom crnom kutijicom i dva proizvoda, toaletnom vodom od 75 ml i gelom za tuširanje od 250ml. Miris je lagan, osvježavajući i prijatan. Izuzetno jaka citrusna nota ga možda više svrstava u parfeme koji su prikladniji za toplija godišnja doba ali bez obzira na to, meni se jako sviđa jer je ovo odličan poklon za sve malo mlađe muškarce koji tek formiraju svoj stav i karakter a vole čiste, jednostavne mirise koji će ih istaći.

DSC_0555

DSC_0563

  • WILD COUNTRY Set /24,90 KM/ je poklon za pravog avanturistu, muškarca slobodnog duha i odličnog smisla za humor. Jednostavno, za onog koga mjesto ne drži, koji uvijek ima ideju gdje ćete izaći i dobro se zabaviti. Wild Country set sadrži toaletnu vodu od 75ml (koja ima predivnu i pomalo neobičnu bočicu koja me je oduševila), mirisni sprej za tijelo od 150ml i gel za tuširanje i šampon od 250 ml. Sjajan poklon, ali zaista! Jedan od mojih muških favorita… Ovaj miris je predivan i ako volite lavandu i korijander, znate o čemu pričam.


DSC_0514

DSC_0502

  • ATRACTION SENSATIONAL for Him /29,90 KM/ sadrži toaletnu vodu od 75ml, balzam poslije brijanja od 100 ml i gel za tuširanje i šampon od 200 ml. Radi se o sjajnoj kombinaciji crnog bibera i zelenih začina koja stavlja utisak prefinjenosti i elegancije. Poklonila bih ga starijem muškarcu, možda svom ocu koji jako voli ovakve note. Postojan je i uz to izuzetno lijepo upakovan. Ovo je sjajan poklon kojim pokazujete poštovanje i ljabav. Ako želite takav utisak ostaviti, Avon Atraction Sensational će biti odličan poklon.

DSC_0468

DSC_0532

  • SEGNO Set /33, 90 KM/ sadrži  toaletnu vodu od 75ml i gel za tuširanje i šampon od 200 ml. Pokon dolazi u lijepoj braon kutiji već spreman da ga uručite muškarcu kojem je namjenjen. Note vetivera, raževog viskija i hrastovine su jake, ozbiljne i postojane. Ova kombinacija će oduševiti osobu koja vam je bliska i koju znate dobro.

Za nju predlažem ATTRACTION SENSATIONAL, ATTRACTION, RARE FLOWERS Night Orchid, INCANDESSENCE ili TTA Today.

DSC_0475

DSC_0594

  • ATTRACTION SENSATIONAL /29,90 KM/ sadrži parfem od 50ml, mini miris od 10 ml i losion za tijelo od 150 ml. Radi se o kombinaciji šljive i jasmina koja je dosta svježa i vedra. Miris je lagan, idealan za proljeće i ljeto. Ambalaža samog parfema je božanstvena, kao i boja. Atraktivan poklon, izuzetno elegantan, senzualan i otmen. Idealan za dame koje vole decentne ali posebne mirisne note koje opet nisu previše napadne.

DSC_0470

DSC_0482

  • ATTRACTION Set /34,90 KM/ dolazi u prekrasnoj zlatnoj kutiji koja sadrži parfem od 50ml, mini miris od 10ml i losion za tijelo od 150ml. Ova drvenasto-voćna mirisna nota predstavlja jednostavnu kombinaciju nota kupine, vanilije i mošusa. Elegancija je drugo ime za ovaj parfem i sjajan je poklon za nekoga koga želite zavesti i osvojiti. Za djevojku, ženu, za onu koju bezuslovno volite, mazite i pazite.

DSC_0650

DSC_0629

  • RARE FLOWERS Night Orchid set /26,90 KM/ sadrži parfem od 50ml, mini miris od 10 ml i losion za tijelo od 150 ml. S obzirom da je regularna cijena 74,90 KM mislim a je ovo jedna od najisplativijih kupovina, čak i da ne tražite poklon za nekoga drugog već želite sebe počastiti. Rare Flowers Night Orchid  je cvjetno- drvenasta mirisna nota i jedan je od novijih u Avonovoj ponudi. Miris inspirisan noćnom orhidejom koja raste na Papui Novoj Gvineji, na ostrvu Bismarck, a posebna je po tome što se otvara u zalazak sunca, a zatvara u zoru. Pored orhidere, ovaj parfem krije i note ljubičice i gardenije. Rare Flowers Night Orchid  je čaroban, egzotičan, topao miris koji je zaista poseban i odličan za ovo doba godine.

DSC_0500

DSC_0644

  • INCANDESSENCE SET /34,90 KM/ dolazi iz čak četiri dijela jer ćete uz elegantnu kesicu sa zlatnim detaljima dobiti parfem od 50ml, dezodorans roll on od 50ml, losion za tijelo od 150 ml i mini miris od 10ml. Note bergamota, ruže i tikovine su prepoznatljive a Incandessence je, koliko ja znam, jedan od najprodavanijih Avonovih parfema. Vrlo često čujem pohvale na njegov račun a ja moram dodati i jednu za ambalažu. Radi se o lijepoj, staklenoj kugli sa detaljima u boji zlata. Vrlo simpatično. Poklonila ih ga sestri ili recimo najboljoj drugarici.
  • TTA TODAY SET /33,90 KM/ sadrži parfem od 50ml, mini miris od 10ml i sufle za tijelo u ambalaži od 150ml. Sve ovo je zapakovano u savršenu metalik ružičastu kutiju. Radi se mirisnim notama behara, latica hibiskusa i mošusa i ovo je zapravo jedna senzualna, vrlo ugodna kombinacija za dame koje možda imaju malo više iskustva, koje dobro poznajete i naravno, jako volite. TTA Today set bih poklonila svojoj mami. Ovo je miris koji ona jako voli.

DSC_0603

DSC_0667

DSC_0656

DSC_0615

DSC_0467

Volite li poklanjati parfeme?

Pišite koji Avon poklon set najradije darujete?Objavite komentar