DEBORAH Volume Vinyl Lipstick (sve nijanse)

October 2, 2019

DSC_0002

Danas vam predstavljam nove Deborah Volume Vinyl ruževe za usne koji su se na tržištu pojavili krajem ljeta. Sjajna reklamna kampanja  propraćena izuzetno dobrim fotografijama jer odmah skrenula pažnju na ove potpuno nove ruževe koji su predstavljeni kao nešto drugačije i posebno i definitivno su nešto što ovaj brend ranije nije imao u ponudi.

Kako Deborah ima sjajnu liniju mat tečnih karmina o kojoj sam vam pisala OVDJE, nova linija donosi formulu koja ima potpuno drugačiji finiš dok su trajnost i pigmentacija i dalje na visokom nivou. Deborah zna šta radi i nikada neće na tržište plasirati proizvod koji nije dovoljno kvalitetan i koji nije u trendu, da se razumijemo.

Može se desiti da vam se ne svidi neki segment, koji je uglavnom stvar lične preferencije, ali ovom brendu morate skinuti kapu kada je kvalitet u pitanju.

DSC_0059

DSC_0062

Iz kompanije kažu da Deborah Volume Vinyl ruževi usnama daju nevjerovatan sjaj i boju u jednom potezu a da formula obogaćena prirodnim mentolom hladi usne i daje im fantastičan volumen.

Ruževi dolaze u prelijepoj, kvalitetnoj ambalaži koja je dijelom transparentna pa svoju nijansu možete “imati na oku” u svakom trenutku. I to mi se jako sviđa iako su i naljepnice na vrhu, na kojima su naznačeni brojevi nijansi, zaista vjerodostojne, što ćete vidjeti i na mojim fotografijama ispod.

Aplikator je interesantan, nije previše dugačak i ima udubljen srednji dio koji omogućava lakše prijanjanje aplikatora na usne. Boja se nanosi jednostavno,  brzo i precizno i olovka vam, barem kada su svjetlije nijanse u pitanju, uopšte nije potrebna. Što se tamnijih tiče, tu je svakako već pripremljenja i oivičena površina mnogo lakša za rad.

DSC_0027

DSC_0028

DSC_0030

Deborah Volume Vinyl ruževi imaju jako dobru pigmentaciju i zaista je dovoljno samo jednom preći aplikatorom preko usana. Boje su intenzivne i bogate a sam raspon nijansi, božanstven. Završnica je izuzeteno sjajna pa bih rekla da na usnama sve zajedno podsjeća više na kombinaciju kasičnog mat tečnog ruža i sjaja za usne. Ovo je po meni dobitna kombinacija za svečane dnevne varijante vas čeka puno fotografisanja i poziranja.

Trajnost je sasvim dobra, rekla ih prosječna. Nakon recimo 2-3 h sa usana nestane sjaj ali je pigment i dalje tu. Ukoliko želite da popravite ruž, možete bez problema samo preko svega nanijeti jedan tanak sloj i usne će izgledati fantastično. Ukoliko naravno jedete, pijete ili puno pričate, vrlo je vjerovatno da ćete popravke raditi i malo češće.

Deborah Volume Vinyl  liniju tečnih ruževa čini 9 nijansi i u nastavku vam predstavljam svaku od njih posebno.

Nude Beige 01 – ovo je krasna nijansa u boji kože sa ružičastim tonom. Jako je lijepa na usnama i odlično ide uz malo svjetliji ten.

Nude Rose 02 – je ona čuvena tzv. “prljavo ružičasta” nijansa koji odgovara svim tonovima kože. Univerzalna, nosiva i decentna.

Nude Brow 03 klasična nude nijansa koji nije moj stil pa je više volim kombinovati sa olovkama drugačije boje.

Rose 04 – jedna od mojih omiljenih, lijepa mauve nijansa, odlična za dan. Traži samo dva sloja maskare i spremne ste.

Fuchsia 05 – je ciklama nijansa sa izrazitim ljubičastim tonovima. Opet nije nešto što ja volim ali je svakako jako lijepa i izuzetno dobro je pigmentovana.

Red 06 – divna crvena na koju možete računati u svakom momentu. Uvijek koristim olovku u istoj ili malo tamnijoj nijansi ispod, i to je dobitna kombinacija za sve prilike i sva godišnja doba.

Coral Red 07 – odlična koralna nijansa koja sjajno pristaje ovim ostacima preplanulog tena koji još uvijek imamo. -:)

Brick 08 ovo je jedna smeđkasta nijansa koja će biti odlična za jesen.

Violet 09 – tamno ljubičasta, čak na momente i bordo, koja zahtjeva malo više truda i dobru olovku, ali vrijedi… Na usnama izgleda odlično.

DSC_0032

Zaista mi se jako sviđa raspon nijansi jer se vodilo računa o svemu, pigmenti su sjajni, boje izuzetno intenzivne i lijepe, nosive na svakodnevnoj bazi. Moji favoriti su Nude Beige 02, Rose 04 i Red 06. Iako sam ih testirala sve, primjetila sam da ove tri najčešće koristim i da mi najviše pristaju.

Deborah Volume Vinyl ruževi su dostupni u svim DM poslovnicama širom BiH po cijeni od 16,95 KM.


DSC_0066

DSC_0048

DSC_0049

DSC_0007

Deborah

Deborah

 

 

Jeste li i vi ljubitelj brenda Deborah ?

Evo i drugih recenzija koje ne smijete propustiti:

 Objavite komentar