Women’ Secret: Rose Seduction (2019.)

June 30, 2019

Women' Secret

Women’ Secret je ove godine predstavio još jedan sjajan novitet. U pitanju je ženski miris iz kolekcije WOMEN SECRET EAU COLLECTION koja je pokrenuta 2016. godine sa notama Eau It’s Fresh, Eau My Delice i Eau My Secret za kojima su uslijedila izdanja I’m Sexy 2017. godine i Gold Seduction 2018. godine o kojem sam vam pisala OVDJE. Taj parfem mi je i dalje jako drag i uopšte ne mogu da se odlučim da li sam se više vezala za bočicu ili mirisnu notu koju krije.

Ali pogledajte ovu ljepotu. Predstavljam vam raskošnu ružičastu rapsodiju pod nazivom Rose Seduction.

Women' Secret

Women’ Secret Rose Seduction je lagani, cvjetno-voćni miris idealan za ove tople dane. Masivna staklena bočica je divno dizajnirana, ali to nije novost, već kombinacija nježno ružičaste sa detaljima u boji srebra. Sve je začinjeno bogatom mašnom na vrhu i sitnim srebrnim gliterom koji se nalazi unutra. Pa može li nježnije?

U gornjim notama ovog mirisa se nalaze cvijet narandže, jabuka i tangerina koje vode do slatkih srednjih nota protkanih jasminom. Baza je vanilija i mošus. Women’ Secret Rose Seduction se otvara svježim decentnim voćnim notama ali ukoliko ste ljubitelj cvjetnih mirisnim nota, opet ste na pravom mjestu. Jasmin je dao najjači pečat ovom mirisu a mošus i vanilija su produbili i upotpunili osjećaj. Parfem je suptilan ali topao i prefinjen, ima karakter. Postojanost na koži je srednja.

I nemojte se bojati glitera koji se nalazi unutra, na koži je gotovo neprimjetan jer je zaista sitno mljeven, samo se nježno presijava na svjetlosti.

Cijela kompozicija parfema je ugodna, kremasta i svježa. Prava poslastica, rekla bih.

3

Za koga je Women’ Secret Rose Seduction?

Za nježne, romantične dame koje vole eleganciju i prozračnost. Ova neodoljiva slatkasta kombinacija je idealna za ljeto i jednako nosiva i za dan i za veče. Parfem nije težak na koži, ne guši, ne sputava već nasuprot, daje vedrinu i poletnost jer njegova svježina pokreće. Ja sam ga zaista tako doživjela. A evo miris mi se tako jako uvukao pod kožu da ne mogu da zaustavim misli, pisala bih vam još… Ali neću da kvarim vaš doživljaj. Imate pravo na slobodu da doživite Rose Seduction onako kako želite, u skladu sa svojim karakterom.

Miris Rose Seduction je dostupan u bočici od 100ml (Eau de Parfum).

Cijena parfema je 42,95 KM a isti je dostupan u svim CM i DM poslovnicama širom BiH.

Women' Secret

Women' Secret

Women' Secret

Women' Secret

Women' Secret

Women' Secret

Women' Secret

Ko još voli ovako nježne, prefinjene note?

Jeste li ljubitelj Women’ Secret-a ?Objavite komentar