REVLON COLORSTAY Exactify Liquid Liner & Brow Mousse

June 7, 2019

DSC_0297

Nismo dugo o Revlon-u, priznaćete? Stigli su mi neki sjajni noviteti na testiranje pa želim odmah da vam ih predstavim. Danas pričamo o tečnom eyeliner-u i olovkama za obrve koji dolaze u okviru čuvene Colorstay linije. Ako ste mislili da se radi o nekim klasičnim proizvodima i da nešto slično već sigurno imate, varate se.

Revlon je ovog puta toliko inovativan da sam se i sama šokirala čim sam otvorila PR paket. Znate da jako cijenim ovaj brend ali mi je i generalno uvijek zadovoljstvo probati nešto novo i potpuno drugačije. Nemam predrasude, strah od nepoznatog i nisam nepovjerljiva… A nemojte biti ni vi.

REVLON COLORSTAY Exactify Liquid Liner

DSC_0307

DSC_0314

REVLON COLORSTAY Exactify Liquid Liner je proizvod koji me ne podsjeća ni na jedan sličan koji sam ranije vidjela ili koristila. Radi se o eyeliner-u koji ima vrh u obliku noža za pizzu. :-) Šta kažete, jesam li u pravu? Mene neodoljivo podjeća na to. Ali samo po obliku, da se razumijemo. Radi se o jako mekanom i ugodnom aplikatoru koji odlično povlači savršeno ravne crte. To ćete vidjeti na fotografijama ispod. Jedini problem koji ja imam je iscrtavanje kosih linija. To zahtjeva ipak malo više vježbe, rekla bih.

Takođe, ovo nije eyeliner namjenjen za iscrtavanje onih dramatičnih, debelih, linija jer je jednostavno nemoguće bojom popunjavati onaj dio kapka koji ostaje između okvira koje ste iscrtali. Ukoliko želite jednostavnu, preciznu i tanku liniju koja prati rub oka i ima kratko oštro “krilce” na ivicama, onda je ovo proizvod za vas. Barem je to maksimum koji sam ja uspjela dosegnuti. Mada ne mogu reći da sam neki poseban ekspert za eyeliner-e, vjerujem da je dosta žena bolja u tome od mene.

Što se tiče same formule, ona je odlična. Radi se o postojanom, izuzetno crnom eyeliner-u koji stoji na kapcima od ujutru do naveče. Ne razmazuje se, ne puca i ovo je onaj prepoznatljivi Colorstay kvalitet na koji smo i navikli. Bilo bi sjajno da ova formula dolazi u još 2-3 verzije pa da imamo različite aplikatore u ponudi jer, da se razmijemo, rijetko ko od nas zna raditi sa različitim eyeliner-ima, svako ima neku “užu specijalost” a svi tražimo vrhunski kvalitet formule.

DSC_0370

DSC_0366

REVLON COLORSTAY Brow Mousse

DSC_0331

DSC_0347

DSC_0350

REVLON COLORSTAY Brow Mousse je proizvod namjenjen djevojkama koje već imaju prilično guste obrve jer je ovo sjajna stvar za definiciju nemirnih dlačica. Osim toga, dobićete i malo boje pa će vaše prirodne obrve djelovati zaista lijepo i uređeno. I to će sa ovim proizvodom, bez pretjerivanja, trajati i 18h.

Za sve nas koji trebamo prvo par dobrih poteza četkicom ili olovkom, ovo će može biti zadnji korak u rutini. Brow Mousse dolazi u praktičnoj ambalaži sa češljićem kroz koji izlazi proizvod i to na način da odvrćete drugi kraj olovke i tako istiskujete mousse vani. Treba biti pažljiv prilikom doziranja jer se vrlo lako može pretjerati sa količinim proizvoda a onda ćete samo napraviti nered na licu.

Ono što je sjajno, to je opet formula. Kada se mousse jednom osuši na obvarama, on je tu sve dok ne posegnete za micelarnom vodom.

DSC_0292

Kakvi su vaši utisci o ovim proizvodima?

Jeste li možda nešto već probale?Objavite komentar