LUSH: Peachy & Love Boat Bath Bomb i The Big Banana

February 11, 2019

DSC_0045

Ostala su još samo tri dana da izaberemo poklon za Valentinovo? Nikakav problem. LUSH već ima spreman asortiman a vaše je da pogledate ponudu i pokušate izabrati samo jednu stvar… Ili tri, kao ja recimo. A ukoliko vam i to oduzima puno vremena, uzmite jedan od već osmišljenih i upakovanih setova.

Ja vam danas predstavljam Peachy Bath Bomb, Love Boat Bath Bomb i The Big Banana pločicu za masažu. Tri pristupačna, efektna i prije svega, kvalitetna pokona koja će svakog ljubitelja Lush proizvoda jako razveseliti. Svaki od njih možete kupiti zasebno ali su dostupni i u setovima. Pa recimo Bananarama sadrži gel za tuširanje Avocado Wash, piling za tijelo Love Island i pločicu za masažu The Big Banana, set Peach and Love sadrži Peachy Bath Bomb, Love Boat Bath Bomb a set I Heart Bathing sadrži bombe za kupanje Peachy, Love Boat, Sex Bomb, Aubergine i pjenušavu kupku Open Your Heart.

DSC_0029

Peachy /12 KM, 160 g/ je naziv ove velike prekrasne breskve koja je u stvari bomba za kupanje. Izgleda nevjerovatno zaista!

Ukoliko imate kadu, ne postoji ništa ljepše što možete uraditi za sebe od toga da je napunite vodom i ubacite jednu ovakvu bombu unutra. Sam efekat rastapanja traje jako dugo, tako će i vaša čula uživati u prelijepim bojama i jakom, osvježavajućem mirisu.

A evo šta kažu u LUSH-u… Ova vrckava bombica polako šumi u kupki, oslobađajući eksploziju voćnog mirisa grejpa i slatke davane. Savršena poslastica za trenutke nakon uzavrele ljubavne seanse.

DSC_0054

DSC_0026

Ako vas Peachy bomba svojim izgledom nije oborila sa nogu onda će Love Boat jer izgleda nestvarno…

DSC_0044

Love Boat  /15 KM, 160 g/ je takođe bomba za kupanje, samo dolazi u drugačijem ruhu. Sjajan dizajn, velika količina proizvoda i nezaboravan miris koji ostaje u kupatilu satima, što su nešto što će vas opustiti i razmaziti kao ništa drugo. Osim toga, ona će i divno njegovati vašu kožu jer sadrži puno kvalitetnih ulja koja će nahraniti i najsuvlju kožu. Ovo je jedna od najboljih bombi za kupanje koju sam probala. Sve preporuke.

A evo šta kažu u LUSH-u… Pretrpan teretom, uljima vedre i slatke organske naranče i sicilijanskog limuna, ova bomba za kupanje spremna je za isplovljavanje! Ubacite je u kadu punu tople vode za kupku koja je baš po vašem ukusu.

DSC_0007

DSC_0042

The Big Banana /17 KM, 65 g/ je pločica za masažu koja u sebi sadži pregrš divnih prirodnih sastojaka za njegu. Koristim je tek par dana mada imam iskustva sa nekih drugim, sičnim proizvodima koje ovaj brend već dugo ima u asortimanu. The Big Banana možda izgleda neozvbiljno ali vjerujte da se tu zapravo krije jedan od najozbiljnijih njegujućih proizvoda koji ste ikad probali. Fair Trade organski kakao maslac je na prvom mjestu sastojaka a za njim se odmah nalazi i Fair Trade Shea maslac koji dolazi iz ženske kooperative Ojoba iz Gane, gdje se sjemenke ručno prerađuju koristeći tradicionalne metode.

A evo šta kažu u LUSH-u… Dovoljno velika za dijeljenje! Razmažite po cijeloj koži i dopustite hidratantnim kakao i shea maslacima da se rastope kako se vi zagrijavate. Osjetite se pomlađeno uz brazilsko ulje naranče kako biste postupak ponovili iznova.

DSC_0038

DSC_0011

Na sajtu www.lush.ba možete pogledat kompletan asortiman za Valentinovo koji je sastoji od čak 29 proizvoda. Ostavljam vam direktan LINK a vi pogledajte šta je to što bi nju (li njega) najviše obradovalo.

DSC_0056

DSC_0017

Obožavam Lush!!! I iskreno ne znam da li mi veće zadovoljstvo predstavlja rad na fotografisanju njihovih proizvoda ili samo iskustvo korišćenja i testiranja proizvoda. :-) Uživam, u svakom smislu.

A vi? Volite li Lush?

Sviđa li vam se ponuda za Valentinovo?

Pišite mi utiske.

Ukoliko želite podržati blog KLIKNITE na jednu od reklama ispod. To je jedan sekund koji vas ništa neće koštatati a za ovaj sajt znači mnogo…

Hvala!
Objavite komentar