ORI: Universal Cream, Anti Stretch Mark i Nipple Care Cream (recenzija)

December 11, 2018

DSC_0122

Došao je trenutak da sa vama podijelim utiske o još tri ORI proizvoda. Nakon zaista lijepog i pozitivnog iskustva sa kremama za ruke i puterima za tijelo, danas želim da pričamo i o Univerzalnoj kremi, Anti Stretch Mark kremi i Nipple Care kremi. Radi se ponovo o proizvodima izuzetnog kvaliteta koji su na bazi ši putera.

Koja je namjenja svake kreme i kakvi su moji utisci o njima, čitate u nastavku…

DSC_0109

DSC_0110

DSC_0113

ORI Shea Butter Universal cream /30ml,  7,95 KM/ je krema univerzalne namjene pogodna za njegu svih tipova kože. Iz kompanije kažu da bogato njeguje i hrani kožu tijela i lica satima, čineći je mirisnom i mekanom na dodir. Snažni prirodni antioksidansi kao ši puter, ekstrakt smilja, kakao puter, arganovo ulje i vitamin E podstiču regeneraciju kože i imaju efikasan anti-age efekat.

ORI Shea Butter Universal cream ima divnu lagana tekstura i prilično dobro se upija te ne ostavlja kožu masnom. Morate ipak imati u vidu kakav tip kože imati i u skladu sa tim odlučiti koji dio tijela ćete tretirati. Po meni ova krema je odlična za njegu suve kože lica i tijela. ORI Shea Butter Universal cream u svom sastavu krije vitamin E i ima anti-upalno dejstvo.

SASTAV: 10% Shea butter, ekstrakt smilja, kakao puter, arganovo ulje, pčelinji vosak, vitamin E.

Odlična kremu koju sam najčešće koristila za njegu tijela, ruku i suvih dijelova kože lica. Jako mi se sviđa tekstura, nježan lagani miris i to što zaista odlično njeguje i hrani kožu. Sve preporuke. Ovo je proizvod koji mogu koristiti svi članovi porodice, ima širok spektar djelovanja, sjajno tradi svoj posao i vrijedi doslovno svake pare!
DSC_0126

DSC_0097

DSC_0100

Anti Stretch Mark Cream /30ml, 29,95 KM/ je prirodna krema protiv strija sa visokim udijelom ši putera od 35% hrani kožu i deluje emolijentno pružajući 24-satnu njegu. Čini kožu elastičnom i uklanja osećaj zategnutosti pružajući svakodnevnu zaštitu i za već otećenu kožu. Regenerativna i anti-age svojstva postignuta snažnim prirodnim antioksidansima u visokoj koncentraciji kao što su ekstrakt smilja, ši puter, kakao puter, arganovo ulje i dr.

Sjajan sastav i samim tim sjajan i BEZBJEDAN proizvod za sve trudnice. Srećom, moje trudnoće mi nisu ostavile ožiljke u vidi strija ali znam da sam se dobro namučila tražeći adekvatan proizvod za preventivnu njegu. Posebno je tečko naći dobar sastav a kada ste trudnica o tome posebno morate voditi računa. takođe, uvijek preporučujem preventivu, nisam sigurna da li bilo koji proizvod može uticati na to da se strije nestanu ali vam garantujem da dobrom pripremom kože to možete spriječiti. I zato evo… Ori Anti Stretch Mark cream nudi sve ono što vam treba.

DSC_0101

DSC_0105

Ori Shea Butter Nipple Cream /30ml, 29,95 KM/ je melem za njegu bradavica dojilja bez lanolina*. Ovo je 100% prirodni proizvod koji u sebi sadrži čak 50% ši putera!

Bitno je da znate da ovaj proizvod omogućava komfornu upotrebu (naime, balzam nije potrebno ispirati prije dojenja) i takođe je potpuno bezbjedan i za vas i za vašu bebu (melem ne sadrži uobičajene alergene, parabene** i konzervanse).

Sastav: Shea butter 50%, bademovo ulje, ulje jojobe, arganovo ulje, kokosovo ulje i pčelinji vosak.

*Lanolin je mast životinjskog porijekla – ekstrakt iz ovčije vune, stoga može da sadrži pesticide, GMO i toksične supstance koji mogu biti štetni za bebu i majku. Može uzrokovati osip, dijareju, povraćanje, akne i bubuljice te alergijske reakcije.
**Parabeni su grupa hemijskih konzervanasa, istraživanja ih povezuju sa karcinomom dojke i dokazano je da mogu imati estrogeno djelovanje.

Na fotografiji ispod možete vidjeti kako sve tri kreme izgledaju (redom sa lijeva na desno tu su Univerzalna krema, Anti Stretch Mark krema i Nipple Care krema).

DSC_0116

ORI krema

ORI krema

ORI krema

Kompletan asortiman i sve dodatne informacije možete pronaći i na zvaničnoj Instagram stranici brenda @oriskincareproducts.

Jeste li probale neki ORI proizvod?

Kakva su vaša iskustva?1 komentar

Objavite komentar