GOLDEN ROSE: Panoramic Lashes All in One Mascara & Dramatic Lashes Night Black Mascara

August 17, 2018

 DSC_0174

Golden Rose ima sjajne novitete ovog ljeta pa smo došli na ideju da vam ih predstavimo u tri posebne recenzije. Danas čitate o novim maskarama a vrlo brzo stiže i post o ruževima za usne i jednom interesantnom tečnom puderu. Ovaj brend se odlično snalazi na svim ovim poljima i uvijek očekujem puno od proizvoda koje dobijem na testiranje.

U martu sam vam predstavila nove Soft&Matte Creamy tečne ruževe  koje obozavam i dalje (ostavljam vam ovdje link za tu recenziju), a evo kakvi su moji konačni utisci i kada su dvije nove maskare u pitanju, Panoramic Lashes All in One Mascara i Dramatic Lashes Night Black Mascara.

DSC_0197

DSC_0184

DSC_0187

Nova Panoramic Lashes All in One Mascara /13 ml- 6 KM/ dolazi u odličnoj crnoj ambalaži jako dobrog kvaliteta. Iako je samo pakovanje na prvi pogled klasično, ipak je dužina same ambalaže nešto kraća od presječne, ali je zato količina maskare koju dobijete fantastična.

Šta kaže Golden Rose?

Panoramic Lashes maskara ima nadogradivu teksturu, te omogućava dodatni volumen, dužinu, podizanje i definisanje trepavica. Spiralno zakrivljena četkica sa uskim završetkom, omogućava nanošenje formule ravnomjerno na sve uglove trepavica, uz istovremeno podizanje i raščešljavanje svake trepavice pojedinačno.

Ovo jedna od najboljih maskara koje sam probala u zadnje vrijeme. Što se mene tiče, radi apsolutno sve što treba… Sjajno uvije trepavice, produžava ih i daje im volumen. Dva sloja izgledaju fantastično a jedan je sasvim dovoljan za klasični dnevni makeup look. Panoramic Lashes maskaru bih uporedila sa Too Faced -Better than Sex jer mi daje jako sličan efekat a ona je moja omiljena maskara svih vremena jer sam veliki fan ovakvih gustih vlaknastih četkica.

Preporuka ukoliko volite ovakve četkice i treba vam ektremni volumen i uvijanje. Slažem se da je ovo ALL IN ONE maskara, zaista jeste! I cijena je stvarno nevjerovatno niska.

DSC_0194

DSC_0202

DSC_0193

Dramatic Lashes Night Black Mascara /13 ml- 6 KM/ dolazi u potpuno istoj ambalaži kao i Panoramic Lashes All in One maskara ali su četkica i formula ipak drugačiji. Ovo je maskara sa gumenom četkicom i vrlo dobro znam da mnoge djevojke obožavaju ovakvu četkicu, pa evo, ako se niste pronašle u opisu prethodne maskare, ova je ono što vama treba.

Šta kaže Golden Rose?

Maskara nove generacije, koja kombinuje novu ultra crnu formulu i specijalno dizajniranu gumenu četkicu, kako bi vaše trepavice bile volumizirane, naglašene i razdvojene, za dramatičan izgled tokom cijelog dana.

Dramatic Lashes Night Black Mascara ima intenzivniju crnu boju, ostavlja više proizvoda na trepavicama i daje bolji volumen. Ipak, neće toliko produžiti trepavice kao  Panoramic Lashes All in One maskara ali će im dati gustinu i boju! Rekla bih da je ovo maskara idealna za veče i malo dramatičniji izgled jer u dva sloja ona postiže baš takav efekat!

Sve u svemu, dva sjajna proizvoda koja su dokaz da je i ovog puta Golden Rose mislio na sve nas. Podmirio je različite potrebe, očekivanja i navike a to je odlika sjajnih brendova.

DSC_0199

DSC_0180

DSC_0191

DSC_0179

Znam da jako volite Golden Rose maskare? Često smo ih komentarisale na društvenim mrežama…

Koja je vaš apsolutni favorit?Objavite komentar