ANASTASIA BEVERLY HILLS: DIPBROW POMADE (Taupe)

July 26, 2018

DSC_0112

Anastasia Beverly Hills je sinonim za dobar proizvod za obrve. Ovo je brend koji je od samog početka dosta hvaljen na inostranoj You Tube sceni i većina nas koja voli, ili jednostavno mora da popunjava obrve, je u nekom momentu poželjela barem jedan njihov proizvod. Ja se nisam dvoumila oko toga šta izabrati, prije par mjeseci sam uzela Dipbrow Pomade u nijansi Taupe i danas sam odlučila podijeliti svoje utiske sa vama.

Neću vas lagati i reći da nisam previše očekivala… Ne, očekivala sam zaista puno a vidjećete u nastavku da li sam to i dobila. Vi znate da sam posebno stroga prema high end proizvodima jer smatram da visoka cijena MORA opravdati kvalitet. Ne postoji opravdanje da to ne bude tako.

DSC_0125

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade je kremasta, vodootporna boja za popunjavanje i oblikovanje obrva koja dolazi u ukupno 11 nijansi. Iako  izbor djeluje fantastično odmah vam moram reći da će vam biti prilično teško odrediti pravi ton jer nekoliko nijansi na fotografijama jako liči jedna na drugu i skoro svaka je malo tamnija ili jednostavno drugačija uživo. Takođe, ako imate jako svijetlu kosu/ obrve moraćete naći nešto drugo za sebe jer vam nijansa blonde vjerovatno neće odgovarati, ona je više za svijetlo smeđe djevojke! :-)

Količinu od 4 g proizvoda, koju ćete dobiti u ovoj simpatičnoj teglici, ćete platiti oko 35 KM. Ne znam da li vam se ovo čini puno ili malo ali sa moje tačke gledišta ovo je jako isplativa investicija jer vam jedna pomada može trajati minimum 8-9 mjeseci a ukoliko koristite recimo olovke za obrve, sigurno svaki mjesec morate kupiti novu. Ja sam svoju teglicu otvorila početkom godine i tek sam na polovini s tim da ja vrlo često testiram i neke druge proizvode pa to morate imati u vidu.

1548526

DSC_0116

Ambalaža je jako lijepa, kvalitetna je i praktična. Proizvod se neće osušiti tako brzo, odlično je zaštićem plastičnim poklopcem i moram priznati da je svaki detalj na svom mjestu.

Sama tekstura proizvoda je kremasta, mogla bih ga uporediti sa teksturom gel eyelinera. Za nanošenje Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade će vam biti potrebna dobra kosa sintetička četkica sa kojom ćete moći precizno raditi jer je ovaj proizvod jednostavno takav, sa njim se mora raditi strpljivo i polako. Vjerujem da će vam u početku biti potrebno čak desetak minuta da budete zadovoljne rezultatom ali vjerujte da to kasnije traje mnogo kraće. U svakom slučaju, ukoliko žurite ili vam ne treba posebno postojan makeup, predlažem da ipak koristite olovku ili sjenilo u kamenu.

Pigmentacija ove pomade je fantastična, toliko da je možda malo i teže dozirati intenzitet boje, pa Dipbrow Pomade ipak daje mrvicu naglašeniji izgled obrvama. Ne kažem da nije moguće dobiti prirodan look ali za to će vam trebati malo više iskustva.

Zaista svaka cast na takvom kvalitetu koji itekako opravdava cijenu.

Takođe, na proizvodu je navedeno vodootporan, iskreno nisam testirala tu karakteristiku ali vjerujem da je istinita.

DSC_0135

DSC_0132

DSC_1440

DSC_1455

Kome bih preporučila Anstasia Beverly Hills Dopbrow Pomade?

Osobama koje ne vole popunjavati obrve olovkama, znači ukoliko ste i ranije koristile kist i sjenila ili recimo Maybelline Color Tattoo ( u nijansi Permanent Taupe), onda bi ovo mogao biti proizvod za vas. Takođe, ukoliko imate jako malo dlačica na obrvama ili jednostavno volite malo intentivniji izgled ovog dijela lica. I da, morate biti spretne sa malim kosim kistom, ova pomada zahtjeva vještu ruku.

Dipbrow Pomade je u tim slučajevima jako isplativa investicija jer ćete dobiti kvalitetan proizod koji će vam trajati mjesecima.

DSC_0118

DSC_0142

DSC_0144

DSC_0114

Kako popunjavate svoje obrve?

Jeste li fan sjenila, olovaka ili volite ovakve kremaste proizvode?Objavite komentar