LOV: Grupna recenzija proizvoda

July 18, 2018

DSC_0056

Drago mi je što danas sa vama mogu da podijelim utiske o prozvodima brenda LOV koje do sada nisam imala priliku da probam. Radi se njemačkom proizvođaču čije proizvode u BiH možete poručiti preko FB stranice Kozmetika – Beauty Care.

Na moju adresu su stigli tečni puder, kremasto rumenilo, maskara i nekoliko interesantnih sjenila. Pa evo i detaljnijeg prikaza svakog od ovih proizvoda.

LOV EVENelixir Serum Foundation

DSC_0064

EVENelixir Serum Foundation je tečni puder koji je ostavio jako dobar utisak na mene. Radi se kvalitetnom proizvodu koji ima srednju prekrivnu moć i namjenjen je djevojkama sa normalnom kožom lica. Opet, moram priznati da se moja masna T zona nije previše bunila i da je postojanost podloge na takvoj koži i najveće iznenadjenje kada je EVENelixir Serum Foundation u pitanju. Mislim da je ovo odlično rješenje za ljeto a i nijansa mi tek sada odgovara tako da se ne razdvajam od EVENelixir Serum Foundation tečnog pudera barem do septembra. Ima i SPF 20 a to je još jedan dodatni plus.

Ambalaža je takođe jako lijepa, luksuzna staklena bočica je jako kvalitetna a doziranje pomoću pipete je sjajno rješenje ako mene pitate.

DSC_0099

LOV DEWY GEL BLUSH STICK

DSC_0069

Ovo je interesantan 2u1 proizvod koji se sastoji od kremastog rumenila i kose četkice. Trebalo bi da je idealno rješenje kada ste u pokretu i jednostavno ne želite da nosite preveliku količinu proizvoda sa sobom ali ovdje četkica nije baš najsjajnije rješenje jer je dosta tvrda i prilično mala. Ipak, rumenilo je zato predivno. Radi se o odličnom kremastom proizvodu koji ćete sasvim lijepo nanijeti i prstima. Idealno je za ljeto i kada ne nosite puder na licu.

Ova boja je san (vidjećete je na swatch-u).

DSC_0096

DSC_0097

LOV Eyettraction Magnetic Loose Eyeshadow

DSC_0074

LOV Eyettraction Magnetic Loose Eyeshadow je najneobičniji sjenilo koje sam ikada probala. Radi se o specijalnoj formuli praskastog sjenila čije čestice se magnetski drže skupa i daju perfektnu baršunastu teksturu i izrazito jaku pigmentaciju. Sjajan proizvod za sve koji vole da se igraju sa pojedinačnim sjenilima naročito ukoliko volite da probate nešto novo i drugačije.

Osim toga, pigentacija ovih sjenila je FANTASTIČNA i ovo zaista morate probate. Sve tri nijanse koje sam probala su predivne ali moram posebno pohvaliti No. 510 koja osim savršene nijanse ima naljepše mljeven šimer.

DSC_0074

DSC_0082

DSC_0072

DSC_0090

 

LOV Unexpected Eyeshadow

DSC_0080

DSC_0076

DSC_0094

LOV Unexpected Eyeshadow su divna mono sjenila koja su po teksturi potpuno drugačija od prethodnih. Ovdje se radi o proizvodu klasične teksture koji dolazi u količini od 3g i u prekrasnom kvalitetnom pakovamnju sa ogledalcetom. Ovo je vjerovatno najljepša ambalaža mono sjenila koju imam.

Nijansa No 231- Ballet Dream ima savršen naziv jer predstavlja lijep nježno ružičasi highlight ali koje je malo praškast što ćete vidjeti na swatc-u iznad. teže se kupi i grudva se ako pretjerate sa količinom. Nijansa No. 300 Aura je zato moj favorit jer se radi o divnoj crvenksto-braon nijansi sa puno sitnog srebrnog šimera. Aurora je zaista posebna. Moje preporuke.

LOV Lash Affair Curling Bold Lashes

DSC_0071

DSC_0102

Ovo je maskara koja je idealna za svaki dan. Minimalno produžava trepavice ali ih zato lijepo uvije i raščešlja a to je ono što ja tražim za dnevni makeup look. Četkica je prilično tanka i ima interesantan oblik je pri vrhu zakrivljena pa lijepo obavije dlačice i dosta lagano zađe u uglove trepavica. Jedini problem koji sam ja imala je intenzitet boje koje nije dovoljno dobar za moj ukus.

DSC_0105

DSC_0109

Imate li iskustva sa LOV kozmetikom?

Javite mi svoje utiske. A za narudžbu ovih i još mnogo drugih LOV prozvoda trk na FB stranicu Kozmetika – Beauty Care.Objavite komentar