DEBORAH FACE PERFECT PRIMER

July 3, 2018

DSC_1152

Prajmeri su, pored tečnih pudera i highlight-era, moja velika strast. Obožavam da ih kupujem, testiram i da vam pišem recenzije. Sa druge strane, Deborah je brend koji sam vrlo malo istražila, probala sam svega par sitnica i još uvijek nemam svoj must have proizvod kada je ovaj brend u pitanju. Ako me pitate, iz dosadašnjeg iskustva bih vam preporučila jedino rumenila. Nikada nisam sumnjala u njihov kvalitet ali me jednostavno rijetko kada nešto privuče.

Ipak, kada sam ugledala Deborah Face Perfect prajmer ni dvije sekunde nisam razmišljala da li da ga kupim. Ovdje se radi se o proizvodu koji obećava BAŠ ONO ŠTO MENI TREBA i vjerovatno vam je sada sasvim jasno zašto sam ga odmah poželjela u svojoj kolekciji.

DSC_1161

DSC_1158

Evo šta kaže Deborah o Face Perfect Primer-u:

Specijalno formulisan za T-zonu, ovaj prajmer eliminiše neprivlačan sjaj. Bilo da se nanosi ispod tečnog pudera ili se koristi samostalno, pomaže koži da duže ostane glatka i matirana, a njena boja ujednačena. Tekstura u vidu gela formira nevidljivi film na koži koji pruža dužu postojanost tečnom puderu. Formulacija je obogaćena biljnim ekstraktima koji vidno minimalizuju proširene pore, hidriraju kožu i čine je mekšom i gipkijom. Sitne čestice silicijuma upijaju višak sebuma i kontrolišu sjaj u T-zoni. Podloga se nanosi glatko i ravnomerno, koža izgleda prirodno lijepa i mat.

Proizvod ne sadrži ulja, ima nježan miris ljubičice i dermatološki je ispitan.

DSC_1166

DSC_1164

DSC_1181

A ja vam odmah mogu reći da većina gore navedenog NIJE TAČNA! Jako mi je žao što ću vas razočarati ali prvenstveno sam se i sama razočarala i to već prilikom prvog nanošenja.

Ipak, krenućemo, kao i obično, redom…

Prajmer dolazi u lijepoj mekanoj tubici u kojoj se nalazi odromna količina proizvoda, čak 30ml. Ovo bi vam, bez pretjerivanja, moglo trajati dvije godine.  Deborah Face Perfect prajmer košta oko 17-18 KM ali često bude na akciji pa ga možete pronaći i za 10-11 KM (toliko sam ga i ja platila).Prajmer ima lijepu gelastu teksturu koja podsjeća na kremu a takav je osjećaj i dok ga nanosite na kožu. Veoma jednostavno se dozira a još lakše se razmazuije i upija. Pitate se, šta onda nije u redu?

Pa, kao prvo, ovo nije prajmer koji kontroliše neželjeni sjaj na masnoj T zoni. Čak ni ne odloži prosijavanje. Testirala sam ga sa nekoliko različitih podloga, nosila cijeli dan na licu… Nanosila bez dnevne kreme, preko dnevne kreme, samostalno… Sve sam probala i odgovorno tvrdim da nikakav efekat nisam dobila.

Slažem se jedino sa tim da je nakon nanošenja koža mekana, ALI pore nisu popunjene i na dnevnoj svjetlosti su itetkako vidljive.

Deborah Face Perfect prajmer jeste lagan na koži, ima fin nježan miris i možete ga koristiti na svakodnvenom nivou kada vam ne treba posebno dobra postojanost i kada ne nosite makeup duže od par sati. Ali, onda se postavlja pitanje, zašto vam tada uopšte treba prajmer!? Pa ne treba vam. Nanijećete svoj puder preko dnevne kreme i dobićete isti efekat!

Sve u svemu, Deborah Face Perfect Primer je proizvod koji nije ispunio moja očekivanja. Na tržištu se nalazi nekoliko boljih proizvoda iste i niže cijene i ja preporučujem da ovu kupovinu slobodno preskočite! Uostalom, vjerujem da većina vas ovakve proizvode ne koristi svakodnevno (bar se iskreno nadam da je  tako), a za večernje i/ili neke posebne prilike morate imati dobar proizvod koji će uraditi posao kako treba!

DSC_1146

Da li je neko od vas koristio Deborah Perfect Face Primer?

Kakva su vaša iskustva?

 

2 komentara

  1. Koje olakšanje sam upravo osjetila! Kupila sam ovaj proizvod na preporuku i uopće nisam bila zadovoljna. Apsolutno nikakvu razliku nisam primijetila, čak mi se činilo da mi koža bude masnija. :/

Objavite komentar