SUBRINA RECEPT Šampon protiv opadanja kose

December 12, 2017

DSC_1439

Sigurno znate da već nekoliko mjeseci koristim isključivo Subrina proizvode za kosu a trenutno je situacija takva da sam prezadovoljna kako moja kosa izgleda, koliko je zdrava i sjajna. Bolji odnos cijene i kvaliteta na našem trežištu ne postoji i to vam garantujem jer sam posebno srećna što vam mogu preporučiti proizvode koji su svima pristupačni a izuzetnog su kvaliteta.

Subrina je kreirala Recept kao posebnu linija proizvoda na prirodnoj bazi koji jačaju korjen kose, čineći kosu jačom i otpornijom.

Gubitak kose u količini od otprilike 50-60 vlasi dnevno je sasvim normalna i prirodna pojava koja ne bi tebalo da vas zabrinjava. Problem nastaje kada primjenimo drastično više kose koja opada konstantno u nekom periodu. Razlozi zaista mogu biti različiti, od hormonskih poremećaja do stresa a nešto nam jednostavno dođe sa godinama i/ili sa novim godišnjim dobom (najčešće nam kosa više opada u proljeće i u jesen).

DSC_1445

Šta kaže Subrina o svom proizvodu?

Subrina Recept šampon protiv opadanja kose sadrži dobitnu kombinaciju sastojaka koji jačaju kosu i smanjuju prekomjerno opadanje kose. Ekstrakt hmelja smanjuje prekomerni gubitak kose a ekstrakt prosa jača kosu i osigurava folikulima vlasi dovoljno energije što omogućava novoj kosi da brže raste. Šampon njeguje i vraća joj energiju.

Ambalaža šampona je jako lijepa i kvalitetna i još jednom moram pohvaliti Subrinu za sav redizajn ambalaža koji su uradili u posljednjih par godina. Napredak je i više nego očigledan!  Sviđa mi se cjelokupan izgled!  Opis proizvoda, sastav i ostali podaci su pregledno, jako čitko i detaljno ispisani na kvalitetnim naljepnicama sa obje strane proizvoda. Poklopac se zatvara/otvara veoma jednostavno,  šampon ne curi ni prilikom transporta… Sve je zaista u najboljem redu.
Količina od 400 ml šampona je odlična i trajaće vam sigurno dugo ( ja sam bočicu iskoristila za nekih 15-16 pranja što je otpilike šest nedelja).
DSC_1458
Šampon ne sadrži silikone što je veliki plus a standardno je na visokon drugom mjestu, prisutan SLS koji mi ipak ovdje nije smetao niti mi je iritirao vlasište. Moram priznati da bih na prvu loptu rekla da ga u sastavu uopšte nema, ali eto!

Miris je predivan, jako prijatan, osvježavajući i stvarno sam se iznenadila jer sam očekivala neki težak biljni miris koji baš i ne volim. Šampon ima sasvim normalnu konzistenciju, nije previše gust ali ni pretjerano rijedak i jako lijepo se dozira.

Pjeni odlično, naročito prilikom drugog šamponiranja kada vam preporučujem da stavite duplo manju količinu šampona od one koju ste iskoristile za prvo šamponiranje.

Nakon pranja kosa je izuzetno sjajna (to sam primjetila odmah nakon prvog korišćenja), ne mrsi se previše i jako lijepo se oblikuje.

Što se tiče opadanja rekla bih da ovaj šampon definitivno pomaže kod onog klasičnog, sezonskog opadanja kose koje je kod mene već godinama izraženo. Za veće probleme gubitka kose se ne bih usudila tvrditi a mislim da to ni sam proizvođač ne obećava pa bih se samo složila sa konstatacijom da ovaj šampon odlično njeguje kose, da joj daje energiju i dodala da moja kosa nakon potrošenog pakovanja mnogo, ali mnogo manje opada!

DSC_1453

DSC_1456

DSC_1448

Ja sam sigurna da ste već probale neki od Subrina proizvoda a ako još uvijek razmišljate koji izabrati možda vam pomogne recenzija o  Subrina liniji za obnovu suve i oštećene kose ili recenzija o Subrina liniji za njegu farbane kose.

DSC_14675

Da vidim, koliko vas voli Subrinu?

Koristite li njihove proizvode?

:)Objavite komentar