SUBRINA Repair&Care linija za obnovu suve i oštećene kose

October 30, 2017

1

Drage moje danas vam donosim svoje utiske o Subrina liniji za obnovu suve i oštećene kose koja nosi naziv Repair & Care. Odmah pošto sam potrošila Colour & Shine liniju (i napisala vam recenziju), narednih mjesec dana sam testirala ovu liniju.

Definitivno postajem vjerni potrošač Subrina proizvoda jer dugo nisam bila ovako zadovoljna sa nekim brendom. Neću kriti svoje uzbuđenje jer zaista tako mislim. Potrošila sam dvije kompletne linije proizvoda i jedva čekam da probam još neku.

Kako je Colour & Shine linija bila nešto što se po opisu definitivno podudaralo sa mojim potrebama tako sam bila skeptična prema Repair & Care liniji jer je namjenjena suvoj i oštećenoj kosi. Već znate da ja ima farbanu kovrdžavu kosu sa masnim tjemenom i suvim krajevima i možda se pitate već da kako mi je ova linija pomogla i kako nije dodatno pogoršala situaciju! Pa ovako…

Glavni adut, ulje makadamije je pogodno a sve tipove kose, a naročito za suve i oštećene krajeve. Ono intenzivno hrani kosu, čineći je dugotrajno glatkom i lakom za raščešljavanje. Nakon njega, kosa je glatka, sjajna i laka za dalje održavanje. Ulje se trenutno apsorbuje, i NE MASTI KOSU! Da, ako ste ikada koristili samo ulje makadamije nakon pranja kose, onda vam je sve jasno.

6

Subrina Repair&Care šampon /300 ml

3

Subrina kaže da Repair&Care šampon sadrži odabranu kombinaciju sastojaka koji kosu obnavljaju, štite od oštećenja i vraćaju joj blistavost. Keratin jača strukturu kose, a ulje oraha makadamije bogato njeguje kosu i vraća joj elastičnost.

Što se tiče samog sastava, on je skoro isti kao kod šampona iz Colour&Shine linije (prvih sedam sastojaka je identično) a o tome sam detaljno i pisala ovdje pa se neću ponavljati.

Uglavnom, ovaj šampon jako lijepo i temeljno opere kosu. Ima lijep, blag miris koji se zadržava kosi određeno vrijeme i veoma je prijatan. Iskreno, nemam niti jednu zamjerku za ovaj proizvod jer mi je odgovarao od samog početka korišćenja. Bočica od 300 ml mi je trajala oko dvadesetak dana.

Potrebna je malo veća količina šampona, naročito ako imate dužu kosu ali ćete oba proizvoda ipak potrošiti u isto vrijeme jer i ovdje imate 50 ml šampona više nego balzama.

7

Subrina Repair&Care balzam /250 ml

DSC_1370

8

Subrina kaže da Repair&Care balzam izuzetno njeguje kosu, daje joj mekoću i sjaj. Keratin obnavlja i jača oštećenu strukturu kose, a ulje oraha makadamije kosi vraća elastičnost, gustoću i izgubljenu vlažnosti.

Balzami su definitvno Subrinin zaštitni znak. Kvalitet ovih proizvoda se prepoznaje iako sam još pod utiskom nevjerovatno dobrog balzama iz linije Colour&Care moram reći da je ovaj drugačiji ali i da je podjednako dobar. Primjetila sam da mi je kosa nakon ovog balzama rastresitija i da se još lakše češlja. Balzam sam nanosila u većoj količini na druge dvije trećine kose i nakon 3-5 minuta sam ispirala. Ovo je klasićna procedura kada su balzami u pitanju.

Miris je identičan mirisu šampona, možda je mrvicu intenzivniji i takođe se dosta dugo zadržava u kosi.

Moram napomenuti da masku ni ovaj put nisam uvodila u rutinu, Subrinini balzami su zaista savršeni i dodatna njega je rijetko kada potrebna.

Što se generalnog utiska tiče, smatram da Subrina ispunjava svoja obećanja navedena na etiketama proizvoda. Ukoliko pažljivo pročitate osnovne karakteristike i prepoznate potrebe svoje kose sigurna sam da se nećete razočarati. Ja nastavljam sa testiranjem još jedne linije… A mi se čujemo ponovo za manje od mjesec dana!  :-)

4

DSC_1384

2

Jeste li koristile Subrina proizvode za njegu kose?

Koji je vaš favorit?Objavite komentar