AVON MARK: BIG & STYLE VOLUME MASCARA

October 4, 2017

DSC_1527

Danas vam donosim recenziju najnovije Avon maskare. Nisam u prvi mah mislila pisati o njoj ali pošto sam dobila čak tri ove maskare pronašle put do mene, shvatila sam da je to neki “znak”! Šalu na stranu, nemam preveliko iskustvo kada su Avon maskare u pitanju ali evo, ovaj novitet sam ipak testirala.

Big & Style je maskara za volumen o kojoj Avon kaže sljedeće:

Ovo je prva maskara na svijetu za stilizovanje sa Lashflex tehnologijom! Uz nju formula ostaje fleksibilna na trepavicama tako da ih možeš ponovo stilizovati i kada se osuše. Big & Style vam garantuje VOLUMEN (maksimalan efekat bez razmazivanja i grudvica), jednostavno STILIZOVANJE (promeni look a ne šminku) i PONOVNU APLIKACIJU (nanesi još jedan sloj i trepavice će biti fleksibilne cijeli dan).

Bez grudvica i bez razmazivanja!

Četkica za oblikovanje trpavica za maksimalan volumen spoljašnjih i unutrašnjih trepavica.

Maskara je dostupna u dvije broje: Brown Black i Black po cijeni od 9,90 KM (aktuelna kampanja 14) a redovna cijena je 15,20 KM.

DSC_1544

Avon Big & Style maskara dolazi u klasičnoj debeljuškastoj crnoj ambalaži koja je karakteristična za cijelu liniju BIG maskara. Nisam fan ovog dizajna, ako je to uopšte bitno. Jednostavno volim jednostavna, manja, kompaktnija pakovanja i to je to.

Četkica je zato, jako dobra! To je ipak mnogo bitnije, zar ne? Čekinje različitih dimenzija su raspoređene prilično gusto a to bi trebalo biti prvi nagovještaj da će maskara dati volumen trepavicama. Volim ovakav oblik četkice jer mi savršeno odgovara i za gornje i za donje trepavice.

DSC_1531

DSC_1532

DSC_1541

Ova maskara na trepavicama ne ostavlja intenzivnu crnu boju, tek nakon dva ili tri sloja ćete postići zadovoljavajuću pigmentaciju ali ovo nije slučaj samo sa njom već je isto i sa svim ostalim karakteristikama. Znači jedan sloja Avon Big & Style maskare se uopšte NE VIDI na mojim trepavicama. Drugim slojem postižem pristojan dnevni makeup look a tri sloja su već druga priča! Tada zaista možete primjetiti sve ono što se gore ranije pročitale a što vam je proizvođač obećao.

Šta me je najviše iznenadilo? Pa to što je ova maskara kao stvorena za nadograđivanje!!! Da, što više slojeva nanosite ona bolje izgleda. I nema, grudvica, nereda, preslikavanja a trepavice su i dalje mekane na dodir, nisu teške i definitino ne izgleda kao da ste nanijele tri ili četiri sloja.

Maskara nije vodootporna, veoma lako se skida bilo kojom micelarnom vodom!

ZAKLJUČAK: Iznenađujuće dobra maskara sa kojom se možete, tačnije morate igrati. Ovo nije proizvod koji daje instant rezultat, potrebno je vrijeme da postignete maksimim i izvučete najbolje iz ove maskare, znači nekoliko slojeva i tek tada ste gotovi. Ako niste spremne odvojiti vrijeme za svoje trepavice, onda Avon Big & Style maskara nije za vas!

DSC_1536

DSC_1545

DSC_1548

Volite li Avon maskare?

Jeste li probale Big & Style?

:-)1 komentar

  1. Vecinu proizvoda iz Avona sam probala,skoro pa sve mi savrseno odgovara,od njege do dekorativne kozmetike. Lux linija je fantasticna,a Mark linija idealna za eksperimentisanje. Pohvale za veliki broj proizvoda za njegu kose i lica. Avon je napredovao🤗🤗😗😗😗

Objavite komentar