BALEA: Grupna recenzija proizvoda koje trenutno koristim

September 20, 2017

DSC_0748

Dugo nisam bila sigurna da li da vam pišem recenziju za ove Balea proizvode ali s obzirom da neke od njih prvi put koristim  (jedan čak ranije nisam ni viđala u ponudi) kao i da vas vjerovatno interesuje neko moje mišljenje odlučila sam se za jednu grupnu recenziju. Prije svega, jako rijetko pišem o ovom brendu, iako znam sa vremena na vrijeme pasti na prekrasne ambalaže, ne mogu reći da sam veliki Balea fan. Vjerovatno kao i većina vas, vodim se tom logikom da za sitan novac ne mogu dobiti baš toliko loš proizvod da mi se kupovina ne isplati, uvijek se nađe barem neki alternativni način da se kupljno potroši do kraja.

U nastavku ću vam ukratko iznijeti svoje iskustvo sa svakim od ovih Balea proizvoda jer sam ih u proteklom periodu baš sve potrošila do kraja!

BALEA FRESH&FRUTY – pjena za tuširanje

200 ml / oko 4 KM

DSC_0754

DSC_0752

Sa ovim proizvodom imam najljepše iskustvo i ovo je već drugo pakovanje Balea pjene za tuširanje koje kupujem. Prvo sam kupila svojoj kćerki koja je bila oduševljena pa sam odlučila i ja vidjeti o čemu se radi. Ovo je pjena za tuširanje u boji (u ovom slučaju je ružičasta) koju jednostavno nanesete na vlažnu kožu, utrljate i potom isperete. Interesantno iskustvo kupanja, naročito za djecu (i malu i veliku)! Najveće iznenađenje je to da se ova pjena jaaaako sporo troši, Iskreno nisam se nadala tome, ovo jedno pakovanje vam može potrajati dvadesetak dana minumum, ako ne i više.

U ponudi su četiri različite i sve su preeedivne.

Ocjena: 5/5

BALEA Wasser Spray AQUA

150 ml / oko 3 KM

DSC_0757

DSC_0756

Sasvim solidna, jeftinija varijanta vode u spreju koja je odlična za ljeto kada ovakve proizvode trošimo u neograničenim količinama (barem kada sam ja u pitanju). Ipak, molim vas da ne mislite da je ovo  TERMALNA VODA!!!! Daleko od toga. Termalna voda u spreju ima brojne benefite koje svakako nećete osjetiti kupovinom Balea Wasser Sparay AQUA. Ukratko, sasvim solidan proizvod koji pruža koži vlažnost i blago je rashlađuje ( i jako brzo se troši). Ovdje je slučaj, koliko para- toliko muzike!

Ocjena: 4/5

BALEA Spray-On Hidro Bodylotion

150 ml / oko 5 KM

DSC_0763

DSC_0761

Balea kaže da je ovo losion za tijelo u spreju koji se lako nanosi i lako  razmazuje. Sadrži 10% aloe vere i glicerina koji hidriraju kožu, ne maste je i ne lijepi – jednostavno, praktična nega za svaki dan. 

Moram priznati da bih se donekle složila ali daleko od toga da sam zadovoljna. Nanošenje je više nego jednostavno, dovoljno je da proizvod sa malo veče udaljenosti (recimo 20-tak cm) ravnomjerno nanesete na kožu i nakon toga samo lagano utrljate. Ako pretjerate sa količinom proizvod će se jako teško upiti.

Hidratacija svakako nije jača strana ovog losiona jer već nakon sat ili dva imate osjećaj kao da ništa niste nanijeli na kožu. A to ne želite, zar ne!? Takođe, sam raspršivač je prilično nezgodan jer napravi strašan nered okolo pa proizvod zna završitii na parketu, pločicama, posteljini… Ukratko, svuda oko vas!

Ocjena: 2/5

DSC_0773

DSC_0767

DSC_0769

DSC_0774

Jeste li probale neki od ovih proizvoda?

Kakvo je vaše iskustvo?

***AKTUELNI BLOG SALE (LINK)***Objavite komentar