AURA: PERFECT BASE (FACE PRIMER)

December 26, 2016

dsc_0712

Aura je ovog ljeta na tržište izbacila novi prajmer, a kako sam pisala recenziju za dva koja se takođe nalaze u asortimanu ovog brenda (link), red je da se oglasim i ovim povodom. Takođe, radi se o tri potpuno različita proizvoda tako da vjerujem da će vam biti interesantno da čujete moje mišljenje i o ovom proizvodu.

Kompanija Aura kaže da Perfect Base čini kožu lica glatkom, svilenkastom na dodir i pruža joj mat izgled. Da popunjava bore, pore i ostale nepravilnosti na koži i čini da šminka značajno duže traje na licu. Takođe je navedeno da se, osim na lice, može nanositi i na usne i kapke i da u svom sastavu sadrži ulje koštica kajsije, vitamine A, B1, B2, B6, B17 i E.

Aura Perfect Base dolazi u odličnoj staklenoj ambalaži. Ovakvo pakovanje je najbolje moguće rešenje koga bi se i mnogi drugi (puno skuplji) brendovi, mogli postideti.

dsc_0723

dsc_0728

dsc_0731

dsc_0735

Kvalitetno pakovanje sa pumpicom na vrhu, omogućava odličnu kontrolu količine proizvoda koju ćete istisnuti. Takođe, dio ambalaže u kojoj se nalazi sam proizvod, je providan, tako da ćete uvijek vidjeti koliko vam je prajmera ostalo. Odlično, zaista!

Količina od 15 ml je sasvim dovoljna za svakodnevnu upotrebu najmanje 5-6 mjeseci, iako moram napomenuti da bih na prvi pogled rekla da ambalaža krije, pa sigurno, duplo veću količinu.

Moram ponoviti da imam jako masnu T zonu i normalne obraze, proširene pore i sitne linijice oko očiju. Od prajmera očekujem prije svega da zagladi kožu i popuni pore te produži trajanje šminke. Matiranje je uvijek poželjno.

Shvatili ste da mi Aura obećava baš sve od ovoga što sam i tražila, zar ne?

A da li sam to i dobila, vidjećete u nastavku.

Aura Perfect Base je klasičan SILIKONSKI prajmer koji odlično zagladi kožu. On zaista lijepo popuni pore i to je zadatak koji obavi jako dobro.

Međutim, ne matira lice niti produžava trajanje šminke!!! Što se mene tiče, to je zaista tako! Takođe sam primjetila da silikon samo pomogne tečnom puderu da mi još brže sklizne sa najmasnijih dijelova lica (posebno nosa). :-)

dsc_0719

Tekstura je klasična silikonska, potpuno providna i bez mirisa. Prajmer se dosta jednostavno nanosi i dovoljna je jedna pumpica za cijelo lice! Predlažem vam da nakon prajmera sačekajte minut-dva i onda nanesete tečnu podlogu, osjetićete i same da je potrebno malo vremena da nekako „sjedne“ na kožu, odnosno da se počne sušiti i fiksirati.

Kome bih preporučila Aura Perfect Base Face Primer?

Vama sa suvom i normalnom kožom, za popunjavanje pora i zaglađivanje kože. Ako vam ne treba proizvod koji će posebno produžiti trajanje šminke i matirati, onda je ovo proizvod za vas.

dsc_0729

ZAKLJUČAK: Nisam zadovoljna kako ovaj proizvod radi svoj posao na mješovitoj i masnoj koži lica i svakako ga ne preporučujem ako spadate u ovo grupu. Ambalaža je odlična, cijena korektna i zaista sam sigurna da bi jedan ovakav proizvod mnogo više odgovarao vama koje imate neki drugi tip kože.

Cijena: oko 13 KM.

Koristite li prajmere?

Da li ste probale neki od Aure (Prime Me, T zone ili Perfect Base)?

Pišite mi svoje ustiske…3 komentara

Objavite komentar