ARTDECO: NEW IN

November 22, 2016

Artdeco je brend koji sam jako rijetko spominjala na blogu pa sam odlučila obaviti jedan malo veći šoping i to baš 07.11, kada je u CM-u bilo sniženje kompletnog Artdeco asortimana i to čak 50%.

Danas želim da vam predstavim sve preoizvode koje sam kupila a nakon toga ću krenuti da ih testiram pa ćete u narednih mjesec ili dva čitati vjerovatno o većini njih.

Sve proizvode zajedno, koje ćete vidjeti u ovom postu, sam platila nešto malo više od 50 KM. Pojedinačne cijene ću vam navoditi ispod svake fotografije.

dsc_0735

Prvo sam kupila Beauty Box i to onaj najveći koji sam našla na stalku (Quadrat) i odmah ću vam reći da je fantastičan. Osim toga bio je prejeftin!!! U njega vam može stati čak 8 sjenila a možete napraviti i neku lijepu kombinaciju sa rumenilima ( npr. jedno rumenilo i pet sjenila, dva rumenila i dva sjenila…). Ova paleta nema poseban dio za četkicu i to je odlično jer ja te malene četkice svakako i ne koristim. Naime, preko cijele donje površine se nalazi magnet a sa unutrašnje strane poklopca je veliko ogledalo.

Cijena (sa popustom 50%): 5,10 KM.

dsc_0764

dsc_0773

Kako paleta ne bi bila prazna odlučila sam se za nekoliko mono sjenila i jedno rumenilo. Prvo sam imala u planu da svi refili budu u ovoj paleti ali sam kasnije odlučila da ću ipak rumenilo čuvati odvojeno.

Sjenila djeluju interesantno s tim da nisam puno rizikovala, uzela sam mahom nijanse koji koristim doslovno svakodnevno. Već sam ih testirala ali ne mogu reći da sam oduševljena, ipak, potrebno mi je još vremena prije nego što odlučim napisati recenziju.

Cijena (sa popustom 50%): 3,90 KM/kom

dsc_0846

Nijansa ovog rumenila je apsolutno fantastična. Ovo je boja koja pristaje doslovno svima i moram vam nagovjestiti da mi se jako sviđa ovaj proizvod. Ovo je nešto bez čega ne izlazim na ulicu. :-)

Cijena (sa popustom 50%) : 6,90 KM.

dsc_0832

Odlučila sam kupiti i jedan ruž, i to ovaj iz kolekcije Long- Wear Lip Color u nijansi 35, iako sam dugo mjerkala i mat liniju ali sam na kraju shvatila da već dvije godine kupujem i koristim isključivo mat ruževe i da ih već imam previše. Nijansa kao da nosi moje ime, to je boja koju obožavam i koju definitivno najčešće možete vidjeti na mojim usnama. Ovo je ruž koji nije jeftin (puna cijena je 14 KM) tako da ovaj put očekujem malo više. Vidjećemo…

Cijena (sa popustom 50%): 7,00 KM

dsc_0864

Četkice su dio Artdeco asortimana sa kojim imama jao loše iskustvo. Rekla sam da ću kupiti sljedeću tek na nekom ozbiljnijem sniženju I EVO GA!!!! Odlučila sam igrati na sigurniju varijantu pa sam kupila četkicu za sjenilo i za obrve, odnosno eyeliner. Obje djeluju jako dobro pa se iskreno nadam da će Arteco četkice konačno dobiti jednu pozitivnu recenziju. Onu negativnu možete naći OVDJE.

Cijena (sa popustom 50%): 7,25 KM i 5,05 KM.

dsc_2186

I na kraju, čuvena baza za sjenila bez koje nije mogla proći ni ova kupovina. Iako se kunem u Avon-ovu, u zadnje vrijeme dosta česće koristim ovu bazu a već dva puta je hvatam na -50 % tako da to nikako nisam mogla propustiti. Znam da nisam ni za nju pisala recenziju ali evo, ide uskoro.

Cijena (sa popustom 50%): 5,60 KM

Volite li Artedo?

O čemu želite prvo da čitate?

Lp5 komentara

 1. Nisa(m nista probala od Artedo ( nemam nigdje kupiti neki proizvod od njih ) :) Ovo rumenilo i ruz mi djeluju primamljivo , pa eto mozda da prvo pises recenzije o njima ? :)

 2. Sto lijepo djeluje ovo rumenilo, definitivno moram baciti oko na njega :) Tek fantasticna baza…Nadam se Artdeco biti na snizenju u januaru da se ponovim :) Poz i redovno te citam ali nemam naviku da komentarisem :)

 3. Ja obožavam AD ?… On je u BiH dosta povoljniji nego u Srbiji.
  Od AD su mi super puderi, bronzer, rumenila, senke…
  E meni se svidja bockalica i efekat koji daje…
  E od njih probaj četkicu za rumenilo (extra je) i olovku za obrve….

 4. Godinama koristim njihove sjene, koje su mi fenomenalne!
  Ruzeve nisam korstila, pa bih voljela recenziju o njima. :*

 5. imam jedno sjenilo i čist ok mi je. nisam previše ni znala o ovom brendu kozmetike pa ga ni ne kupujem.
  zanimaju me recenzije o ružu i rumenilu. ako i kod nas u hr budu snizenja pa da vidim isplati li se kupnja

Objavite komentar