CATRICE: Blush Artist paleta rumenila (CorAll I Need)

October 5, 2016

dsc_2261

Dugo sam planirala napisati recenziju o Catrice Blush Artist paleti rumenila ali evo tek danas mi je to pošlo za rukom. Naime, još prije dva mjeseca mi je nekoliko Catrice noviteta stiglo na testiranje i od tada jedan po jedan prolazi kroz moj makeup kutak, neki proizvodi su se zadržali, neki nisu, ali ja i dalje jako volim ovaj brend.

Blush Artist paleta rumenila dolazi u tri nijanse 010 (BronzÉclat), 020 (CorAll I Need) i 030 (Rock´n´Rose).

catrice-blush

Do mene je došla paleta u nijansi 020 – CorAll I Need i o njoj ću vam danas pričati.

Ambalaža ove palete je jako lijepa i kvalitetna. Plastika je odlično urađena, tvrda je, kompaktna i praktična za upotrebu jer providan gornji dio omogućava da nijanse u paleti vidite i bez otvaranja poklopca. Sve infomacije u vezi sa proizvodom (naziv, sastav, opis, način upotrebe i rok trajanja) se nalaze na koralnoj naljepnici na dnu ambalaže.

dsc_2266

Ovo je paleta koralnih nijansi koja se sastoji od tri boje. Prva nijansa je ružičasta i ima sitan šimer u sebi, druga je potpuno mat, radi se o predivnoj breskvastoj nijansi koja je bila moj apsolutni favorit cijelo ljeto. Treća nijansa takođe ima sitan šimer u sebi. Radi se o nježnoj, svijetlijoj boji breskve koja se odlično slaže sa prethodnom tamnijom mat nijansom nijansom. Često ih koristim zajedno ( na vrhove jagodica nanesem ovu nijansu kao highlighter).

Kada je drogerijska ponuda u pitanju, ne znam da li postoje bolja rumenila od Catrice Defining kolekcije i moram priznati da sam od ove palete očekivala isti kvalitet. Ipak, nisam ga dobila. Tekstura Catrice mono rumenila je ipak dosta bolja. Iako u ovakvom poređenju, rumenila u paleti izvlače deblji kraj, ovo nikako ne znači da se radi o lošem proizvodu.

dsc_2280

Naime, za cijenu od oko 7 KM, Blush Artist paleta rumenila nudi sasvim dovoljno. Naročito ako ste ljubitelji paleta. Jer ovdje sve zavisi od toga šta želite. Naime, ja rumenila ne koristim toliko često i radije bih uzela jedno ili dva mat mono rumenila iz Defining kolekcije nego kupila jednu paletu rumenila, naročito ne neku koja ima više šimerastih nego mat nijansi. Ali opet, jedan ovakav proizvod će zadovoljiti većinu vas koji volite rumenila jer dobijate više nijansi na jednom mjestu i to u količini od ukupno 10 gr što je odlično. Ova paleta vam može trajati jako dugo. Za mene je ovo ipak neosvojiva teritorija. Ja sam ipak žena koja će prije potrošiti pola kilograma bronzera nego 10 g rumenila.

dsc_1927

dsc_1928

dsc_2275

dsc_2277

Kvalitet Blush Artist palete je prosječan. Pigmentacija je sasvim korektna, postojanost takođe. Nakon 8-10 h sati nošenja boje na obrazima primjetan je blagi gubitak intenziteta ali to svakako nije ne znam koliki problem.

Rumenila nanosim sa Real Techniques Blush Brush kistom koji osim što jako lijepo kupi proizvod, odlično blenda boju pa vam svakako preporučujem ovu kombinaciju.

Zaključak: Catrice Blush Artist je praktična paleta rumenila koja će vam ponuditi sasvim dovoljno ukoliko ste početnik, ukoliko često putujete i volite šimer na obrazima. Kupiti ovu paletu zbog jedne mat nijanse, ma koliko vam bila lijepa, je doslovno bacanje novca. Radije uzmite jedno lijepo mono rumenilo i uživajte.

dsc_1931

Volite li Catrice rumenila?

Da li vam se sviđa Blush Artist paleta?

Lp1 komentar

Objavite komentar