NEW IN: DELIA COSMETICS

September 5, 2016

nova

Prije desetak dana sam na društvenim mrežama objavila fotografiju Delia poklon paketa koji je stigao na moju adresu. Tada ste samo vidjele kako izgleda paketić a danas sam odlučila podijeliti sa vam i kompletan sadržaj istog. U međuvremenu je bila otvorena i nagradna igra, a imena najsretnijih objavljujem na kraju ovog posta.

Delia Cosmetics je poljski brend koji je dostupan u 65 zemalja širom svijeta. U BiH se stalak sa njihovim proizvodima nalazi u svim CM drogerijama. Cijene su izuzetno povoljne a asortiman je prilično raznovrstan (u ponudi se nalaze lakovi za nokte, puderi, sjenila, veliki izbor maskara, proizvodi za uređenje obrva, prajmeri, rumenila…).

Kako neću pisati recenziju za sve proizvode koje vidite na fotografijama, izdvojila sam samo nekoliko njih koje ovih dana testiram a sve ostalo će ići vama.

Nego da krenemo sa otvaranjem ovog predivnog personalizovanog paketića…

DSC_0708

Jako sam se iznenadila velikim asortimanom različitih proizvoda za uređenje obrve. Od seruma za obrve i trepavice preko različitih proizvoda za bojenje i oblikovanje obrva a sve ih možete vidjeti na fotografijiu iznad. Ja trenutno koristim proizvod koji je u obliku maskare u tamno smeđoj nijansi (Eyebrow Gel Corrector) i za sada je to jedini testirani proizvod. Osim što mi smeta jako težak miris nisam primjetila neki poseban efekat ali ću vam svakako javiti detaljnije informacije uskoro, ja se nadam.

Cijene ovih proizvoda se kreću od 4,20 – 4,55 KM.

DSC_0711

Od ukupno desetak maskara koliko se trenutno nalazi u ponudi, ja sam čak sedam dobila na poklon. Jako su me zainteresovala ova mat crna mat pakovanja sa zlatnim poklopcima. Radi se o Delia Glamour kolekciji maskara o kojoj ćete najvjerovatnije čitati uskoro.  Za sada sam koristila dvije ( Curl i Sensitive). Možda odlučim testirati još neku od ove tri iz vesele ekipe sa lijeve strane! :-)

Cijene maskara se kreću od 4,25- 5,60 KM.

DSC_0728

Tri različita proizvoda za usne, jedan jarko crveni ruž, sjaj za usne i klasičan ruž u crnoj ambalaži. Jako sam osjetljiva na kvalitet ruževa a da ih ne bih otvarala samo radi swatch-eva radije ih proslijeđujem dalje, sigurno ću neku od vas obradovati.

Cijene ruževa i sjajeva za usne se kreću 3,95 – 5,90 KM.

DSC_0721

Dva pudera u klasičnim tubicama od kojih je jedan Long- Lasting Matt a drugi Moisturising- Correction. Ja sam više za mat finiš i svakako ću testirati ovaj u ružičastoj ambalaži. Vesela, privlačna pakovanja od standardnih 30 ml pudera koji pritom košta nevjerovatno malo, ovo će biti pravi izazov!

Cijena ovih pudera je 4,95 KM.

DSC_0723

Slijede dva proizvoda u jako lijepim, elegantnim ambalažama. Prvi je Make Up PRIMER ali u Rose varijanti a osim toga postoje prajmeri i u drugim bojama, a to su Green i White. Ovaj poklanjam vama a ja kupujem Green jer me jako interesuje ovaj proizvod a već sam čula da je prilično dobar (cijena je 7,90 KM).

Matt Forever tečni puder ( 8,95 KM)  je proizvod koji me je najviše zainteresovao i njega sam odmah odlučila testirati, međutim ljubav na prvo nanošenje je izostala. Radi se o puderu koji ima dosta slabo prekrivanja i prilično je čudne teksture ali neću donositi ishitrene zaključke, napisaću detaljnu recenziju kada ga dovoljno dugo budem testirala.

DSC_0715

Tri lijepa monosjenila iz kolekcije koja sadrži ukupno 32 nijanse, što je odličan izbor. Jedno sjenilo ćete platiti 3,55 KM. Moram priznati da mi se nijanse jako sviđaju ali ja sam ljubitelj paleta, jednostavno mi je za svakodnevni makeup praktičnije i jednostavnije koristiti njih. Ova tri sjenila su prosječnog kvaliteta, lagano se truse i imaju različitu pigmentaciju. Tako je najtamnija nijansa i najbolje pigmentovana  (crna sa šimerom) a najlošije je pigmentovana mat, svijetlo siva.

DSC_0717

Delia ima dvije različite kolekcije lakova za nokte. Jedna linija nosi naziv One ( cijena 1,50 KM) a druga Coral (2,35 KM). Osim toga u ponudi se nalazi i Coral 3D effect set za ukrašavanje noktiju koji košta 4,20 KM. Nisam koristila ove lakove još uvijek ali ću koralni vjerovatno uskoro probati.

DSC_0720

Eyelineri nisi proizvodi koje koristim previše često ali sam testirala Intense Eyeliner Pen i ostala razočarana prije svega teksturom, boja je odlična, četkica prosječna ali nešto mi tu nikako ne štima. Ovaj eyeliner nije vodootporan. Kasnije sam ga kombinovala sa nekim drugim, ali nije ni to rješenje.

Cijene eyeliner-a se kreću od 3,95 – 4,90 KM.

DSC_0725

Na poklon sam dobila i Matt Pressed Powder ( 5,45 KM) koji je već uveliko u upotebi i sve se više volimo što se duže koristimo. Ovaj puder u kamenu jako dobro funkcioniše na mom licu. Ne smijem se usuditi i previše ga hvaliti ali mi se čini da je ovaj proizvod odličan.

Rumenila nisam tesirala, jedno sam ostavila za vas a o drugom ću razmisliti još. Njihove cijene su 3,95 (Soft – malo pakovanje) i 5,40 KM (Multicor Blush).

DSC_0738

Da li ste čule za ovaj brend ranije?

Da li vam se svidio neki od ovih proizvoda koje sam vam danas predstavila?

NAGRADNA IGRA: Najviše sreće u nagradnoj igri su imale Dajana Cojić ( osvojila je poklon paket proizvoda sa slike) i Amela Bungur (Delia poklon iznenađenja).

Hvala vam na učešću. Igramo se ponovo za par dana!!!

LpObjavite komentar