GOLDEN ROSE: LONGSTAY Precise Browliner- recenzija

August 17, 2016

DSC_1238

Golden Rose nas je prije otprilike dva mjeseca obradovao cijelom linijom proizvoda pod nazivom LONGSTAY a najsvjetlija tačka cijele priče su mega popularni tečni ruževi koji su sve ostale proizvode bacili u sjenu (link).

Međutim, jedan proizvod je nepravedno zapostavljen u cijeloj reklamnoj kampanji ovog brenda a u pitanju je Precise Browliner olovka za obrve. Radi se o proizvodu u kojem sam uživala u proteklom periodu i koji sam, prije par dana, potrošila.

DSC_1232

DSC_1226

Pakovanje Longstay Precise Browliner-a je jednostavno i veoma elegantno a uz to neodoljivo podsjeća na popularne Anastasia Beverly Hills olovke. Ambalaža je jako tanka, skoro duplo tanja od većine nekih drugih olovaka za obrve koje imam. Sve informacije o proizvodu se nalaze utisnute na pakovanju, premda su slova jako sitna, pokušala sam vam zumirati koliko je bilo moguće, da biste ih vidjele na fotografijama.

Longstay Precise Browliner na jednoj strani ima češljić za obrve a na drugoj je sama olovka. Obje strane su zaštićene kvalitetnim poklopcima. Količina proizvoda od 0,09 gr je zaista mala ali se olovka dosta sporo troši. Vjerujem da bi vam trajala otprilike dva mjeseca. Olovka funkcioniše po principu odvrtanja i zavrtanja tako da vam zarezač nije potreban, što je, ako mene pitate, odlično rješenje.

Tekstura olovke je malo tvrđa od nekih proizvoda koje sam do sada probala ali to je u ovom slučaju jako dobra stvar jer je moguće veoma jednostavno kontrolisati liniju koju želite da napravite. Pigmentacija je sasvim dobra s tim da intenzitet boje zavisi od jačine pritiska na kožu. Tako da možete izvući i jedva primjetnu, tanku, svijetlu liniju, ili dosta jaču, tamniju, sve u zavisnosti od toga šta želite i koji dio obrve popunjavate.

DSC_1227

DSC_1236.JPG

Ova olovka omogućava fantastičnu preciznost i ja sam najblaže rečeno veoma prijatno iznenađena. Golden Rose Longstay Precise Browliner će vam omogućiti savršeno definisanje obrva ali nemojte mislite da je ovaj put sve do olovke. Ovo je proizvod koji zahtjeva malo vašeg umjeća jer da biste postigli toliko dobre rezultate morate izdvojiti koji minut više i imati vještu ruku. Ovo nije olovka kojom ćete uz dva poteza završiti posao već će trebati desetak ili više spretnih, kratkih poteza.

S obzirom da je ovo waterproof proizvod, postojanost je očekivano fantastična. Najpostojaniji proizvod za obrve koji sam do sada probala je upravo Golden Rose Longstay Precise Browliner. Preživljava doslovno sve a testirana je danima čak i na ogromnim vrućinama.

Olovka je dostupna u pet nijansi ( 101, 102, 103, 104, i 105), što je odlično jer je vrlo vjerovatno da će svaka djevojka uspjeti naći nijansu koja joj odgovara.

DSC_1222

ZAKLJUČAK: Golden Rose Longstay Precise Browliner je najbolji drogerijski proizvod za definisanje obrva koji sam probala. Zahtjeva koji minut više i malo veću pažnju ali rezultat koji ćete dobiti je fantastičan – potpuno prirodan izgled obrva sa bojom koja će biti postojana doslovno dijeli dan. Cijena u BiH je 10 KM i ja sam sigurna da će vam se jedna ovakva investicija itekako isplatiti.

Dostupnost: BiH (on line shop)

Jeste li probale neki proizvod iz nove Golden Rose Longstay linije?

Kako vam se čini Longstay Precise Browliner?

Lp4 komentara

Objavite komentar