AVON: GEL SHINE NAIL POLISH

June 6, 2016

DSC_0950

Ovaj tmurni ponedeljak zaslužuje jednu lijepu veselu temu i mislim da je ova trenutno najinteresantnija. Jako sam uzbuđena oko  noviteta koje nam je predstavio Avon prije nekih mjesec dana. U pitanju su Gel Shine lakovi za nokte. Danas vam predstavljav devet nijansi i sigurna sam da poslije ovog posta nećete odoljeti a da ne kupite barem jedan… (Ako već niste).

Šta kaže Avon?

  • Profesionalni efekat gel manikira,
  • nova formula sa OMEGA uljima,
  • intenzivnija boja i
  • još više sjaja.

Cijela Gel Shine kolekcija broji čak 20 nijansi. Od toga je šest novih nijansi predstavljeno u kampanji 07/2016: Mint To Be, Rain Washed, Citronized, Emerald City, Sapphired Up i Orange You Crazy.

Drago mi je što je Avon zadržao svoje prepoznatljivo, klasično pakovanje koje po meni ima samo jednu manu – na lakovima nema naziva nijansi!!! Ja ne mogu čuvati kutijice i jako mi je žao što sigurno neću zapamtiti sve nazive. Sama ambalaža je jako lijepa, karakteristična staklena bočica je praktična i elegantna. 

DSC_0916

DSC_0958.JPG

DSC_0960.JPG

DSC_0961.JPG

DSC_0952.JPG

Četkica je odlična, lak se vrlo jednostavno nanosi na nokat i u dva poteza ćete dobiti lijepu ravnomjernu boju. Pigmentacija je različita i zavisi od nijanse do nijanse ali generalno su najsvjetlije boje malo lošije pigmentovane dok je situacija kod tamnijih odlična, dovoljan je jedan sloj laka. Iznenađenje su Lavander Sky i Mint To Be, ovo su dvije divne pastelne nijanse koje su fantastično pigmentovane!

Nakon što nanesem dva sloja neke nijanse, manikir završim sa top coat lakom koji je obavezan. Ovi lakovi imaju gel efekat i baš za Lavander Sky su me najčešće pitali da li imam gel na noktima!

Trajnost ovakvog manikira na noktima je 5-6 dana i generalno to je neki maksimum koliko jednu nijansu mogu gledati na noktima a da mi ne dosadi.

DSC_0906.JPG

DSC_0911.JPG

Pogledajte kako izgledaju sve nijanse “na noktima”… I obratite pažnju na moje favorite: Sheer Love, Wine and Dine Me i dvije prave ljetnje nijanse Lavander Sky i Mint to be.

DSC_0948.JPG

A sada ću vas ostaviti da još malo uživate u ovom šarenilu, neke sličice ste već imale priliku da vidite na Instagramu. Ovi lakovi su toliko fotogenični. :-)

DSC_0935.JPG

DSC_0944.JPG

DSC_0920.JPG

DSC_0931.JPG

DSC_0899.JPG

P.S. Svi vi koji uživate u lakovima i u lakiranju, možete učestvovati u nagradnoj igri na FB stranici i osvojiti pregršt poklona! Sretno!!!

Sviđaju li vam se novi AVON Gel Shine lakovi?

Možda ste već kupile neku nijansu?

Lp

*UPDATE (14.06.2016. godine)

Pokon paket proizvoda za NAIL ART osvojila je ALEKSANDRA TOMIC!

Image 1

 

Čestitam dobitnici i molim je da mi se  javi u inbox sa podacima! U slučaju da se dobitnica ne javu u narednih 48 h, biramo novu!

HVALA NA VELIKOM ODZIVU, VEĆ SPREMAM NOVU NAGRADNU IGRU!!!5 komentara

  1. Ne moraš ni pregledavati post sigurna sam da je Avon zadržao svoj standard i da na dnu ima bijeli kružić, ovako naljepnicu na kojoj sitno piše nijansa. Nemam ni jednu novu nijansu,ali imam mnoštvo avonovih lakova takvog pakiranja i općenito na svim njihovim pakiranjima je tako. Pozz ?

    1. Iako je bijela naljepnica i dalje na dnu ambalaže, na njoj više ne piše nijansa! :-( Baš sam ponovo uporedila sa starim lakovima i jasno mi je o čemu pričaš, ali na žalost, ne znam iz kog razloga, sada samo piše šifra nijanse (ili šta već)! Lp

Objavite komentar