FAVORITI: OMILJENI PROIZVODI U APRILU 2016. godine

May 16, 2016

DSC_0890.JPG

Odlučila sam periodično objavljivati postove na ovu temu. Znam da su jako čitani ali ako se desi (a dešava se često) da već imate napisanu  recenziju za svaki proizvod u tom slučaju ću vam na FB stranici uz fotografiju favorita ostaviti i linkove. Smatram da je to dosta praktičnija varijanta.

Nego da vidimo šta sam ja to u aprilu najčešće koristila i najviše voljela…

Jako mi je žao što nisam stigla napisati recenziju za neke od ovih proizvoda ali sigurno ću to uskoro uraditi.

DSC_0894.JPG

  1. Makeup Revolution – Naked Chocolate

Najavila sam recenziju za moju najnoviju MUR čokoladicu koju sam već dugo koristim. Nadam se da ćete uskoro čitati o njoj. Pošto se ovaj mjesec našla u favoritima to vam već dosta govori. Jako dobra paleta, odlične nijanse koje su savršeno uklopljene, divna pigmentacija… Pakovanje je ponovo neodoljivo!!!

Sigurna sam da već duže vrijeme koristim samo dvije Makeup Revoluton palete, Naked Chocolate i Death by Chocolate!!!

DSC_0902.JPG

  1. Nyx HD Concealer

Ovo je korektor koji sam kupila ponovo poslije više od godinu dana. Potrošila sam svoj Maybelline Affinitone korektor a i Catrice Liquid Camouflage je pri kraju. Sjećam se da sam imala jako dobre utiske o ovom proizvodu i odlučila sam ponoviti ovu kupovinu. Nisam baš toliko oduševljena svim karakteristikama ali jednu funkciju obavlja odlično! Pisaću vam recenziju sigurno i obrazložiti sve argumente ZA i PROTIV kada je u pitanju NYX HD Concealer.

  1. FLORMAR Deluxe Cashmere Lipstick Stylo 

Mislim da je ovo jedini ruž koji se najmanje dva puta našao u favoritima. Rijetko sam toliko zadovoljna nekim klasičnim ružem ali ovaj je stvarno poseban (u pitanju je nijansa DC23 -Stylish Carmine). Generalno odlična linija ruževa, jako lijepe boje, tekstura je savršena, pigmentacija takođe. Finiš je jako čudan jer nije previše sjajan a opet nije ni mat. Naravno da je ovaj ljepotan dobio svoj prostor na blogu u vidu jedne detaljnije recenzije (LINK).

DSC_0901.JPG

  1. AURA Illuminate Me!

Pomalo zaboravljeni Aura iluminator je sa prvim suncem ponovo na licu  (sunca više nema ali ovaj tečni iluminator čvrsto drži svoju poziciju). Preferiram highlightere ali sam ih zaista predugo koristila i ova promjena u aprilu mi je jako prijala. Aura ima kvalitetan tečni iluminator i zaista vam preporučujem ovu kupovinu. Trebalo bi nam uskoro doći i ljeto a ovo je proizvod koji je stvoren za toplije dane. Takođe postoji još jedna nijansa ali da ne dužim, ostaviću vam LINK sa detaljnom recenzijom pa pogledajte.

  1. AURA Contour Me!

Prije dva mjeseca sam potrošila Maybelline Master Sculpt i od tada koristim samo Aurin Contour Me!!! Nijansa Copacabana u broju 404 je odlična za konturisanje i od srca vam preporučujem ovaj proizvod. Odnos cijene i kvaliteta je savršen. Recenzija ovog pudera je OVDJE.

DSC_0896.JPG

  1. AVON Magix Prime and Setting Spray

Takođe, još jedan proizvod koji obožavam. Konačno je jedan brend izbacio dobar i povoljan fiksator. Magix je zaista takav i svoje oduševljenje sam već podijelila sa vama u jednoj recenziji (LINK).

Ovo je proizvod koji možete koristiti kao prajmer i kao fiksator i u obje varijante funkcioniše jako dobro. Ja ga svakodnevno koristim samo kao fiksator jer mi je 2in1 ipak prejaka kombinacija.

DSC_0908.JPG

Pišite mi o svojim favoritima…

Koji proizvod ste najčešće koristile u proteklom periodu?

Lp7 komentara

  1. I sama volim Aurin iluminator…A u zadnje vrijeme se ne odvajam od Aurinog korektora…Trenutno mi stima, ali sam tek pocela s koristenjem pa cemo ga vidjeti na duze staze kako reaguje :D Paleta mi je predivna!

  2. MUR palete isprobane, ne ova, ali druge dvije i odlične su tako da ne sumnjam u kvalitetu. A Flormar, ova linija ruževa je meni zaista odlična. Ne isušuju usne, pigmentacija vrhunska, divni!

Objavite komentar