QUEEN ODELIA: GRUPNA RECENZIJA PROIZVODA

March 17, 2016

Drage moje danas vam donosim priču o jednom izraelskom brendu. U pitanju je Queen Odelia! Skoro sam sigurna da ste njihovo ime već čuli jer su preko nas blogera pustili svoje korjene i na našim prostorima. Iako ovaj brend nema veliki asortiman proizvoda u ponudi ono što nam je nudi zaista zavrijeđuje pažnju. Naime, radi se o luksuznom brendu koji je jako kvalitetan i jedinstven a sada ćete vidjeti i po čemu.

IMAG7523

Svi proizvodi brenda Queen Odelia u svom sastavi imaju ulje sjemenki jedne, nama nepoznate biljke, koja nosi naziv Prickly Pear. Radi se o kaktusu koji zbog svoje mogućnosti da preživi velike suše, proizvodi plodove u divljini bez ikakvih pesticida i veštačkih đubriva. Male crne sjemenke koje sadrži ovaj kaktus kriju dragocjena ulja koja je ovaj brend odlučio iskoristiti u svojim proizvodima. Ulje sadrži visoku koncentraciju Tokoferola (Vitamin E) i esencijalne masne kiseline (Linolna kiselina ili Omega 6). Trebam li još napomenuti da ovo ulje spada u najskuplja na svijetu!

Na poklon sam dobila tri proizvoda i s obzirom da nisam birala proizvode koje želim moram vam priznati da sam se oduševila paketom koji mi je stigao. Prije svega moram napomenuti da mi je sve stiglo za dva dana i to od otpremanja paketa iz Tel Aviva do klućne adrese u BiH, zaista nevjerovatno!!! I da, apsolutno ništa nisam platila na carini, (ako je ovo uopšte i vidjelo carinu)! I za vas imam odličnu ponudu,  ali o tome više na samom kraju posta!

Queen Odelia Hand Cream- Fantasy 

IMAG7510

Hand Cream- Fantasy je prvi proizvod koji sam odličila testirati odmah pošto sam otvorila paket. Radi se o kremi za ruke kojom sam oduševljena. Usudiću se odmah vam reći da je ovo najbolja krema za ruke koju sam koristila do sada. Jako je hidratantna i ono što je najbitnije je da to i osjećate, i to jako dugo. Nemate potrebu svakih dva sata nanijeti kremu jer su vam ruke suve. I još nešto sam primjetila nakon dvadesetak dana korišćenja, sve ređe imate potrebu tokom dana nanositi kremu jer ako sam recimo na početki to radila tri-četiri puta dnevno sada to uradim najviše dva puta dnevno. Predivna, dubinski hidrirana i mekana koža je ono što dobijate sa ovom kremom i ja vam je od srca preporučujem. Takođe, miris mi se jako sviđa, divna cvijetna nota dugo ostaje na koži i jako je prijatna.

IMAG7513

IMAG7527

Količina koju dobijate je odlična, čak 125 ml proizvoda.

Cijena: 18$ (link)

Queen Odelia Face Serum

IMAG7491

Ovo je čist luksuz, počev od same ambalaže preko mirisa, teskture i svega ostalog. Kako imam mješovitu kožu lica serumi su proizvodi koje rado koristim i to uglavnom ujutru. Ovaj proizvod koristim kao prajmer prije šminkanja jer je odličan za tu svrhu. Fantastično zagladi lice čak ga i malo matira i puder odlično izgleda kada ga nanesem preko ovog seruma. Tekstura je gelasta i imate pumpicu kojom lako dozirate količinu koja vam je potrebna. Miris je blag,prijatan ali  uglavnom nestaje nakon minut-dva kada se serum potpuno upije.

IMAG7490

IMAG7497

IMAG7503

Količina koju dobijate je 30 ml.

Cijena: 60 $ (link)

Queen Odelia Eye Cream

IMAG7485

Ovo najveća krema za područje oko očiju koju sa vidjela. Nevjerovatnih 50 ml će vam trajati sto godina ali nije grijeh ni ako odlučite cijelo lice njegovati sa ovom kremom. Krema se dosta brzo upija i ne ostavlja nikakav ljepljiv ili mastan trag na licu. Odlično hidrira kožu jer je prije svega jako kvalitetna! Pakovanje je takođe luksuzno, zlatno sa interesantnim poklopcem ispod kojeg se nalazi i još jedan, tanki zaštitni poklopac! Kako djeluje na sitne linije i borice oko očiju vidjećemo, jako je skupa tako da ću je u svakom slučaju dobro i pažljivo testirati nekoliko mjeseci i javiti vam konačne rezultate!

IMAG7484

IMAG7525

IMAG7480

Količina koju dobijate je fantastična, čak 50 ml proizvoda.

Cijena: 55 $ (link)

Jako sam zadovoljna testiranim proizvodima i svakako ih nastavljam koristiti. Miris cijele Queen Odelia linije za njegu kože je odličan, jako mi prija i prosto svaki dan uživam u dašku luksuza koji donose ovi proizvodi.

Putem Queen Odelia ON LINE prodavnice se možete informisati o ostalim proizvodima iz njihovog asortimana i naručiti nešto ukoliko to poželite.

Za vas sam uspela izboksovati odlične pogodnosti!!!

Dobili ste PROMO KOD mybeautycorner, čijim korišćenjem ostvarujete: besplatan shipping kao i mogućnost da ukoliko kupite jedan proizvod za njegu lica DRUGI DOBIJETE GRATIS!

Kupon vrijedi do 15. APRILA!

IMAG7509

Kakvi su vaši utisci o brendu Queen Odelia?

Da li biste si voljele priuštiti neki njihov proizvod?

Lp2 komentara

Objavite komentar