FAVORITES: OMILJENI PROIZVODI U FEBRUARU 2016. godine

March 6, 2016

Februar je vjerovatno na dnu liste mojih omiljenih perioda u toku godine. Baš zato mi je drago da je konačno za nama i da smo sve bliži proljeću. Nemam puno favorita kada je riječ o proteklom mjesecu a imam naviku pisati samo o makeup favoritima. Nekoliko njih sam ipak koristila dosta više od ostalih pa ću vam ih danas i predstaviti.

_DSC0034.JPG

  1. MAKEUP REVOLUTION Death By Chocolate

Ovo je paleta koju ne ispuštam iz ruku od kada sam je kupila. Vrijedi svake pare ali i više od toga. Odlična sjenila, jako kvalitetna, divan izbor nijansi… Pakovanje je ozbiljno dobro a pritom i kvalitetno tako da vam zaista od srca preporučujem neku od popularnih čokoladica. Kupila sam je preko FB stranice Makeup Revolution BiH, cijene su odlične a i proizvodi vam stignu na adresu jako brzo. Imam neku svoju wish listu sa ove stranice i sada se dvoumim oko toga da naručim i bijelu… Recenziju ove palete možete pročitati OVDJE.

_DSC0020.JPG

  1. CATRICE Liquid Camouflage

Pisala sam recenziju za ovaj tečni korektor i pošteno ga nahvalila a onda mi se situacija sa licem dosta popravila i jedno vrijeme uopšte nisam imala potrebu za korektorom. U februaru mi je ten bio dosta lošiji i opet sam vratila u upotrebu ovaj proizvod. Jako sam zadovoljna kako teksturom tako i nijansom koju imam, koristim ga svaki dan. Tako da i dalje mislim da pored standarnog Catrice Camouflge Creme korektora ovaj sigurno vrijedi imati. Jako dobro se ponaša na području ispod očiju iako ja nema nekih problema sa podočnjacima, ipak ovaj korektor će sigurno izjednačiti boju na ovom dijelu lica i posvjetliti ga! Recenziju možete pročitati OVDJE.

_DSC0028.JPG

  1. MAYBELLINE Color Tattoo 24h – Creamy Mattes

Konačno sam se i ja početkom februara domogla jednog mat Color Tattoo sjenila i od tada uživam u nijansi Creme De Rose. I istina je da može poslužiti i kao dosta dobra podloga za sjenila jer lijepo pripremi kapak i ujednači boju kože ali ja sam često nosila ovo sjenilo samo, eventalno dodam malo neke šimeraste nijase iz MUR palete i to je to. Idealno za malo nježniji makeup look koji ćemo nositi u narednom periodu jer nam dolazi malo vedije vrijeme i dosta više sunca.

_DSC0031.JPG

  1. GOLDEN ROSE Matte Lipstick Crayon

Koristim i posljednji momenat da nosim malo tamnije nijanse na usnama. U tom smislu sam najčešće koristila Golden Rose Matte Lipstick Crayon u broju 05. Recenziju svih nijansi ovih olovaka koje imam ( i koje obožavam)  možete pročitati u postu koji sam ranije objavila (LINK).

_DSC0032.JPG

  1. MAYBELLINE The Colossal GO EXTREME!

Ovo je proizvod koji koristim malo duže, iako mislim da ću se vratiti na Essence kombinaciju crne i ružičaste maskare koja mi više odgovara, ne mogu reći da je ova maskara loša. Ipak za dnevni makeup odradi sasvim dobar posao i još od sredine januara sam joj vijerna. U posljednjem NEW IN postu sam vam pisala o njoj, kupila sam je u Lilly-u na nekoj akciji i iskoristila odličnu priliku da je probam.

_DSC0027.JPG

  1. BENEFIT The POREfessional

Da, poslije sto godina sam opet kupila Benefit The POREfessional! Ovo je malo pakovanje jer nisam nikada radila recenziju za ovaj prajmer a to sam planirala i imam dosta toga da vam kažem. U ovom postu se našao u mojim favoritima iz jednog razloga, dosta dobro zagladi kožu ali… Raspisaću se malo više uskoro o ovom proizvodu! Recenziju možete očekivati uskoro.

_DSC0021.JPG

Ovo su bili proizvodi koje sam najčešće koristila u proteklom mjesecu, nadam se da ćete i vi podijeliti svoje favorite sa mnom! :-)

Jeste li koristile neki od ovih proizvoda?

Lp2 komentara

Objavite komentar