AURA: GLORIOUS CHEEKS HIGHLIGHTER (MOONLIGHT)

February 29, 2016

IMAG6199

Danas vam pišem recenziju o proizvodu kome sam se najviše obradovala prošli mjesec! Naime, Aura je izbacila nekoliko noviteta krajem prošle godine i među se njima se našao i jedan predivan Highlighter u nijansi Moonlight!

E sad, Aura je i ranije imala ovu vrstu proizvoda u asortimanu (i to u dvije ijanse)! Jedna mi je odgovarala i prvi put sam je kupila prije skoro dvije godine. To je moj prvi highlighter u životu ali zato danas mogu ponijeti počasni naziv #highlighteraddict! :-)

Takođe, Aura je izbacila nova pakovanja ali je ovu nijansu uradila i u staroj varijanti (sa providnim poklopcem, dok je kod novih pakovanja poklopa crn- nije transparentan)! Ako bih se ja pitala, samo ih poboljšala kvalitet starih pakovanja jer u svakom slučaju više volim da odmah vidim nijansu bez otvaranja poklopca!

Problem kod ovih starih pakovanja je to što će vam se poslije nekoliko mjeseci poklopac rasklimati a nakon godinu dana (recimo) pući i odvojiti se… To mi se desilo tačno tri puta sa ovim Aurinim pakovanjima tako da bih rekla da nije slučajnost, već pravilo!

IMAG6203

Što se samog proizvoda tiče, a što je i poenta ovog posta, moram vam reći da ću biti još strožija… Ovaj highlighter je ODLIČAN!!!

Ne znam kako bih povuka paralelu sa nijansom koju imam odranije jer su tekstura i boja potpuno različiti ali što se postojanosti, pigmentacije, nanošenja i blendanja tiče Aura i dalje ima 5+ od mene!!!

IMAG6218

IMAG6220

IMAG6212

AURA Moonlight je ima tako divnu, baršunastu teksturu, proizvod je toliko nježan na dobir i ni malo ne trusi prilikom nanošenja ( iako ja highlighter nanosim sa jako nježnim četkicama)! Ono što će biti novina je to da će se Moonlight trošiti doooosta sporije od svojih prethodnika!

Sama nijansa je dosta interesantna, presijava se na zlatno i ružičasto u isto vrijeme, i taj odsjaj mi se sviđa jer na obrazima djeluje jako prirodno!

Highlighter je postojan, ostaje doslovno cijeli dan na mjestima na koja ste ga nanijeli.

NAČIN NA KOJI JA KORISTIM OVAJ PROIZVOD: Highlighter koristim svakodnevno, i kao što znate, pošto imam kombinovanu kožu tačke na kojima ja najviše volim vidjeti Moonlight su: vrhovi jagodičnih kostiju, uglovi očiju i vrh usana! Naravno, sve to u jako malim količinama!!!

IMAG6228

IMAG6211

ZAKLJUČAK: Ne znam jeste li koristile ranije highlighter-e, i ne znam imate li neku nijansu od ovog brenda ali AURA Moonlight morate imati! Ovo je odličan proizvod, jeftin je, kvalitetan je i daje divan, zdrav izgled licu! Sve preporuke!!!

Napomena: Ovaj, i svi ostali proizvodi Aura kozmetike o kojima sam pisala ranije, kupljeni su vlastitim novcem!

A evo linka za recenziju još jedne nijanse Aura highlightera: http://www.mybeautycorner.ba/rec…

IMAG6214

IMAG6209

Koristite li highlighter-e?

Kako vam se čini ovaj proizvod, da li biste mu dali šansu?

Lp

 13 komentara

 1. Zbunjena sam kako je tvoj hajlajter sa providnim poklopcem kada znam da su novi proizvodi u novim ambalažama? Za ostalo se slažem, odličan proizvod po povoljnoj ceni :) Ostaće mi uvek u sećanju jer sam se ubila dok ga nisam realno uhvatila na licu i slikala #teškemukeblogeraške :))) L.

  1. E, pa ovu nijansu su uradili u dvije verzije! Možda bih ga i kupila u novom pakovanju ali tada je samo ovo bilo na policama :-) Što se slikanja tiče, potpuno te razumijem :-) I ja sam se namučila dok ga nisam uhvatila na ruci ne smijem ni da zamislim kako bi bilo slikati ga na licu :-)
   Hvala na komentaru! Lp

  1. Uh, slaže se i ova “malo manje mlada djevojka”! Hahaaa :-)
   Znači Aura nije došla u Makedoniju! A tako su vam blizu :-) Šteta!

Objavite komentar