AURA: BRONZER Contour Me! (recenzija)

January 22, 2016

IMAG6172

Od momenta kada sam ugledala fotografije četiri nova bronzera na FB stranici AURA kometike mom nestrpljnju da ih vidim na policama nije bilo kraja! A onda je došao u taj dan, ja ulazim u Lilly i odmah tražim Auru i dio sa testerima… Uslijedio je šok o kome sam vam odmah pisAla na svojoj FB stranici pa ću vam ovdje prenIjeti taj tekst!

Dok ne napišem recenziju za novi Bronzer CONTOUR ME! moram vam napomenuti nekoliko problematičnih detalja u vezi sa ovim proizvodom!

Naime, kao prvo sigurna sam da većina vas zna da bronzer i puder za konturisanje nisu jedna te ista stvar i da ova dva naziva teško može ponijeti jedan proizvod! Osim što namjena nije ista, ni tonovi ovakvih proizvoda nikako ne bi trebali isti! Znači u pitanju je totalna zbrka u nazivu!

Dalje, kako postoje četiri (prilično svijetle) nijanse u prodaji, prve tri su toplog podtona i još prilično narandžaste – to nikako nije proizvod za konturisanje, bronzer svakako jeste!!! Četvrta nijansa (404) je hladnijeg podtona i ona bi se mogla nazvati puderom za konturisanje!

Upravo o  nijansi 404- Copacabana možete čitati u nastavku….

IMAG6162_BURST001

IMAG6165

Aura

Pakovanje AURA bronzera Contour Me! je svedeno, prilično tanko i elegantno! Crna plastika djeluje dosta kvalitetno ali to ćemo još vidjeti! Na poleđini proizvoda je naljepnica sa svim informacijama a sa unutrašnje strane poklopca je veliko ogledalo, što uvijek dobro dođe!

Nijansa 404  o kojoj vam danas pišem i koju jedino imam, jer ostale nikako nisu u mom fazonu, će sigurno biti i najprodavanija! Naročitno u slučaju da većina djevojaka poželi raditi konture sa ovim proizvodom!

Evo kako puder izgleda izbliza i malo swatch-eva na ruci. Primjetićete da se dobro izblendan skoro pa potpuno “izgubio”!

IMAG61872

IMAG6189

IMAG6193

Tekstura ovog bronzera je svilenkasta i dosta prijatna pod prstima! Prilikom nanošenja nešto grubljim četkama malo će se trusiti i to je opet prilično normalno! Pigmentacija je dobra, nije prejaka i to je vrlo bitno jer je mogućnost da se pretjera sa količinom proizvoda veoma mala. Takođe, jako lijepo se blenda i nadograđuje! Zaista je lako raditi sa njim a to je ono što je jako bitno za početnike, dakle slobodno se upustite u avanturu sa ovim proizvodom!

Na licu ne izgleda „prljavo“ jer nema sive u sebi a opet ni narandžaste pa konture budu dosta prirodne! Zapravo, baš mi se sviđa kako ovaj proizvod izgleda na licu!

IMAG6183

Imam veliki arsenal proizvoda za konturisanje jer nemam granica što se toga tiče ali trenutno mi je ovaj prozvod pri vrhu liste omiljenih!!!

Postojanost je odlična, proizvod ostaje cijeli dan na licu i ne gubi intenzitet!

Za cijenu od oko 5 Eura dobićete količinu od 9 gr koja će vam sigurno dosta dugo trajati!

ZAKLJUČAK: AURA Bronzer Contour Me! u nijansi 404 Copacabana je jedan od boljih drogerijskih pudera za konturisanje! Ostale nijanse vam mogu preporučiti samo u slučaju da želite klasičan mat bronzer (sa narandžastim podtonom)! Četkice koje koristim sa ovim proizvodom su NARS četka za konturisanje ili Cala lepezasta četkica! Proizvod nanosim ispod jagodične kosti te preko slijepoočnica i vilične kosti što je klasično kontirisanje za nas koji želim izdužiti svoja okrugla lica! :-)

U svakom slučaju pravilnim izborom nijanse u zavisnosti od toga za koju namjenu želite koristiti ovaj proizvod bićete i više nego zadovoljne onim što će vam ponuditi AURA Bronzer Contour Me!.

IMAG6180

IMAG6181

IMAG6186

IMAG6174

Kakvi su vaši utisci?

Namjeravate li kupiti ovaj novitet?

Lp6 komentara

    1. Istina je da naziv nije uopšte bitan ako je proizvod dobar međutim problem se desi kada dođe do totalne zabune u smislu da tri nijanse služe jednoj svrsi a četvrta drugoj! To bi jedino mogao biti problem, ali volimo Auru i oprostićemo im… :-)
      Hvala na kometaru

    1. Ipak prvo probaj tester u drogeriji, nisam sigurna da ti neće biti prejak s obzirom da je baš pigmentovan! Ja nemam svijetao ten pa opet moram da se potrudim oko blendanja jer ja radim konture sa ovim “bronzerom”! Prve tri nijanse su zaista malo naranžaste ali njih možeš koristiti kao bronzer, naročito sada kada imamo malo sunca! :-) Lp

Objavite komentar