FLORMAR: TERRACOTTA BLUSH-ON #45

November 18, 2015

Danas vam donosim recenziju za jedan predivan Flormar proizvod. Naime svi znaju koliko volim ovaj brend pa nije ni čudo što se među mojim rođendanskim poklonima našlo i par njihovih proizvoda!

Teracotta Blush-on u nijansi Touch of Rose je pečeno rumenilo koje ćete dobiti u standardnom Flormar crnom pakovanju i u ukupnoj gramaži od čak 9 g! Volim ova njihova giganska izdanja jer stvarno ne štede kada su količine u pitanju!

IMAG2732

Samo pakovanje, jako jednostavno ali prilično kvalitetno. Dijelom transparentan poklopac omogućava da nijansu vidite u svakom trenutku a kada imate preko 10 rumenila, to zna biti veoma korisna karakteristika! :-)

IMAG2734

Kako da vam opišem ovu ljepotu! Mramorni efekat koji daju ljubičasto-ružičasta nijansa sa bronzanom i zlatnom šimerastom čine ono rumenilo jedinstvenim, barem kada je o mojoj kolekciji riječ. Testirala sam ga više od mjesec dana i trudila sam se da ga koristim u različitim kombinacijama. Najljepše mi izleda preko malo mat bronzera ali i samo na obrazima je nekada dovoljno. Sve zavisi od toga, šta volite kao i za kakvu priliku se šminkate!

Pigmentacija pečenih proizvoda nije prejaka, to je neko generalno pravilo. Iako vam se na prvi pogled čini da to možda nije istina, jer izgleda dosta jako, razlog se krije u tvrđoj teksturi ovakvih proizvoda. To je prednost, jer ne postoji velika šansa da pretjerate. A i jako sporo se troše! Ovo rumenilo sam fotografisala nakom 20-tak dana konstantnog korišćenja a i dalje izgleda kao da je novo!

IMAG2727

IMAG2731

Rumenilo je jako prijatno na dobir, baršunasto i glatko. Jedini, ali baš jedini problem, je u krupnim zlatnim šljokica koje se pristojno razlete dok kupite proizvod tako da na licu ostane vrlo mala količina koja kroz najviše sat vremena prosto nestane! Meni to ne smeta jer ne volim krupne zlatne šljokice na licu ali bi bilo još ljepše ili da su bolje mljevene ili da ih nema!

IMAG2723

IMAG2724

Boja ovog rumenila na obrazima je predivna, pomalo neobična i djeluje malo hladno a to mi se jako sviđa!

Lijepo sarađuje sa svim četkama jer sam ga zaista kombinovala sa nekoliko njih i biću dosadna ali moje favorit je i ovaj put, Real Techiques Blush Brush.

Teracotta Blush-on se blenda odlično, nadograđuje se takođe super tako da po potrebi za neku malo jaču varijantu možete u dva nanosa postići jako dobar efekat jer će četka to sjediniti bez problema.

ZAKLJUČAK: Isplativo, izdašno i lijepo rumenilo idealno za sve vas koji volite i malo sjaja na obrazima. Pravi spas za sve situacije kada nemate previše vremena za šminkanje jer pored ovog proizvoda na obrazima vam ne treba ni bronzer ni highlighter!

IMAG2717

IMAG2719

IMAG2721

IMAG2716

IMAG2723

Dostupnio je ukupno 9 nijansi i sve su dosta različite. Izbor je veliki i zato ću vam ubaciti sliku svih nijansi da vidite! Možete birati između prilično neutralnih, bež highligt nijansi, ružičastih, i mramornih (od kojih svako ima različitu mješavinu tonova, čak i ako je šifra proizvoda ista).

Image 1

Cijena: od 9,90 KM (sve zavisi od prodajnog mjesta)

P.S. Pogledajte nijansu 43 i recite mi da nije ista kao FARMASI Terracotta Powder u nijansi 02 Light Sand?

( Evo linka: http://www.mybeautycorner.ba/2015/11/12/farmasi-terracotta-powder-recenzija/)

 

Volite li Flormar?

Ako imate preporuku za još neke njihove proizvode slobodno mi pišite!

Da li vam se sviđa ovo rumenilo?

Lp5 komentara

  1. Da, pakovanje je lijepo ali je još bolje što je jako kvalitetno! Flormar ima nekoliko baš kvalitetnih stvarčica koje koristim jako dugo tako da se uvijek radujem probati nešto novo od njih :-)
   Pozdrav

  1. Hvala ti puno! Ni ja nemam ništa protiv ovakvih rumenila čak mi češće dosade ona bledunjava mat rumenila :-) pa mi nešto ovako u trenu popravi raspoloženje :-)
   Hvala na kometaru

 1. Do sada nikada nisam imala prilliku da probam flomar proizovde. Ovo rumenilo mi se jako dopalo tako da se nadam da ću ga uskoro imati :)

Objavite komentar