AVON NOVITETI: Recenzija Ultra Colour ruževa

November 5, 2015

Već ste imali priliku da vidite novitete kojima me obradovao Avon prije par dana. Od ukupno četiri nova ruža koja sam dobila, danas su recenziju dočela tri. A jedan ide u ruke sretnoj dobitnici čije će ime biti objavljeno na kraju ovog posta.

Klasična Avon linija ruževa Ultra Colour je od tekuće kampanje bogatija za tri nove, jesenje nijanse: Golden Nude, Burnished Red i Sparkling Bronze.

IMAG3480

IMAG3482

IMAG3484

Pakovanje je četvrtasto, crno, sa dijelom u boji crvenog zlata. Na vrhu poklopca je providna plastika, međutim kod ovih „malo tamnijih“ ali i kod sličnih nijansi to ne znači puno jer je opet teško odrediti o kom se tačno ružu radi bez otvaranja poklopca. Po cijeni od 6,90 KM dobijate količinu od 3,6 grama! Trenutno u katalogu ima zaista puno nijansi i različitih tekstura ovih ruževa da ćete se teško odlučiti za jedan.

Prva dva ruža o kojima ćete danas čitati su dosta različita i to po više osnova!

Burnished Red

IMAG3493

Ovo je predivan ruž u nekoj smeđkasto-crvenkastoj nijansi koji je idalan za ovo doba godine i sigurna sam ga ću ga nositi često. Tekstura i pigmentacija ovog ruža je fantastična, jako lijepo klizi preko usana i u jednom sloju, ravnomjerno nanosi boju. Imate moju preporuku za ovu nijansu jer se radi o kvalitetnom jesenjem ružu koji ćete sigurno voljeti.

Golden Nude

IMAG3490

Specifična nijansa koja kao da nije iz iste kolekcije jer je sušta suprotnost Burnished Red nijansi. Ovo je nježna braonkasta, skoro providna nijansa sa dosta sitnog šimera. Na fotografiji sam izvukla maksimum a to je pet-šest slojeva jer je u jednom nanosu ostalo samo malo šimera i neki blagi sjaj. Pigmentacija je znači jako loša i to je, pored šljokica, nešto što mi se ne sviđa kod ovakvih ruževa.

 

AVON Ultra Colour Lip Crayon – Pink Premier

Ovo je ruž u olovci, znači konačno moja teritorija! Pakovanje ovog ruža je zaista lijepo i kvalitetno a nijansa je nešto između pink i crvene. Jako lijepo se nanosi, s tim da su potrebna dva sloja da se postigne tonalitet koji je prikazan na pakovanju. Tekstura nije previše kremata i malo je tvrđi od nekih drugih ruževa u olovci koje sam do sada koristila. Završnica je interesantna, nije puno sjajna, prije bih rekla da negdje između mat i sjajne. Postojanost je izvrsna, ovo čudo ne spada lako sa usna, bar u mom slučaju!!! Sigurno ću probati još neku nijansu iz ove linije!

Za cijenu od 8,90 KM dobijate 3g proizvoda i trenutno u ponudi imate devet različitih nijasi

IMAG3456

IMAG3457

IMAG3460

IMAG3477

IMAG3467

IMAG3472

Ja sam pronašla nijanse koje mi odgovaraju i isto tako se nadam da će i dobitnica jednog ruža iz ove linije biti zadovoljna!!! Jako bih voljela da čujem i njene utiske!

AVON Ultra Color ruž za usne u nijansi  Sparkling Bronze osvojila je…

DARIJA MULAHMETOVIĆ!!!

ČESTITAM!

Molim Dariju da mi se javi u narednih 48h sa svojim podacima kako bih joj odmah poslala osvojenu nagradu!!!

Drago mi je što se učestvovale u tako velikom broju, nastaviću da vas iznenađujem nagradama i ovakvim brzinskim darivanjima jer vidim da vam je to interesantnije od gigantskih “dvomjesečnih” nagradnih igara, tako da vrlo skoro možete očekivati još iznenađenja na blogu! :-)

HVALA VAM NA UČEŠĆU, NA PODRŠCI I DOBROJ ENERGIJI! 

Lijep pozdrav

 6 komentara

  1. Odlican post kao i uvijek. Ova prva dva ruza mi se jaaaako svidjaju. Darija cestitam ti! ♥♥♥♥♥

  2. Joj meni je Burnished Red predivan, a onaj treći sparkling bronze kojega nema kod tebe u postu je baš kriminalan ima one velike šljokice u sebi i nije nikako moj đir :P a golden nude je solidan, moože proći :D

    1. Sparkling Bronze nisam ni otvorila ako vjerujes, otisao je u nagradnu igru i baš se nadam da će djevojci koja ga je osvojila i odgovarati!!! :-) Burnished Red je brutalan, moj favorit definitivno!!! Hvala na komentaru

Objavite komentar