NEW IN: WEEKEND SHOPPING

September 2, 2015

Danas vam donosim jedan od omiljenih postova, a to je moj ulov iz posljednjeg šopinga! Ovo je kao i obično „neplanirana“ kupovina i nekoliko sitnica je naravno završilo u korpi. Već sam sve isprobala, neke ovih proizvoda sam i ranije imala, tako da ću vam odmah reći i svoje utiske.

Evo kako to izgleda zajedno:

IMAG0975

  1. ESSENCE Nauti Girl Blush

Ovo je rumenilo iz nove Essence Limited Edition kolekcije i naravno da se to mora imati. U pitanju je nijansa Anchors Aweight u broju 01 i mislim da je to i jedino rumenilo koje je uopšte u ponudi. Samo jednom sam propustila da kupim neko njihovo limitirano rumenilo i to si ne mogu oprostiti! Na prvi pogled me nije oborio sa nogu, međutim kao i obično, nisam ni malo razočarana. Nije previše pigmentovano, jako lijepo se blenda i evo već četvrti dan zaredom ga nosim na obrazima! Pakovanje je odlično, jako dobra, kvalitetna plastika!!!

IMAG0967

  1. AURA Shine Killer Microfinish powder

E ovo je proizvod koji sam ponovo kupila! Imala sam Shine Killer prije možda godinu dana i potrošila sam ga, sada kada sam ga ponovo ugledala odmah sam odlučila da ponovim ovu kupovinu jer sam se u međuvremenu jako razočarala u dva slična proizvoda (sjećam se da je jedan bio Essence). Jako sam zadovoljna ovim puderom za matiranje, jedini problem je to što ga ne možete nositi sa sobom. Naravno da ovakvo pakovanje za to nije ni namjenjeno ali da radi svoj posao, radi!

IMAG0969

  1. MAYBELLINE ColorDrama olovke za usne

Odlično riješenje za sve koji (kao i ja) nisu zaljubljenici u ruževe za usne! Fantastične olovke, nе skidam ih sa usnana! Zaljubljena sam u nijansu Minimalist! Odlična pigmentacija, jako lako se nanosi i meni traje dosta dugo na usnama!

IMAG0971

  1. ESSENCE Lipliner

Ove dvije Essence olovke su mi pri kraju pa sam bila sretna kada sam ih ugledala na poloci jer je uglavnom nestašica njihovih olovka, barem kada meni neka treba! Volim njihove olovke za usne, mislim da su i više nego jeftine jer odlično obavljaju svoj posao!

IMAG0972

  1. ESSENCE I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Znam da je sramota ali ja sam sada prvi put probala ovu maskaru!!! I jako mi je žao što nikada nikoga nisam poslušala i kupila je! Oduševljena sam, ali sam bila skeptična zbog gumene četkice, ja jednostavno ne volim takve četkice i čim vidim da je neka maskara ima, ja o njoj i ne razmišljam. Ne znam kako sam se sad usudila da je kupim ai eto…. mojoj sreći nama kraja!

  1. ESSENCE zarezač za olovke

Uuuh … sve preporuke jer sam i ja po preporuci kupila ovaj proizvod. Odličan dvostrani zarezač za olovke!

  1. MAYBELLINE BabyLips ELECTRO

BabyLips Electro je konačno stigao, pa je red i da se proba! Pošto me prvobitna kolekcija nije oduševila (bezbojni su ok) odlučila sam probati jedan od ovih! Za sada je ok, ne mogu još ništa reći o hidrataciji, nanijela sam ga doslovno dva puta, ali je zato boja koju ostavlja na usnama predivna!

IMAG0977

IMAG0965

IMAG0961

IMAG0970

Da li vam se sviđaju ovi proizvodi?

Jeste li probale nešto od ovih proizvoda?

Lijep pozdrav

 7 komentara

  1. Odlucim se da kupim Essence olovke i odem u Usce i svratim i u DM i Lily i ni u jednoj ni u drugoj radnji ih nema. Totalno sam se razocarala ali ih kupujem prvom prilikom :D

Objavite komentar