FREEMAN: BARE FOOT Peppermint+Plum Foot Lotion

August 13, 2015

Danas želim da vam predstavim još jedan FREEMAN proizvod. Naime, u pitanju je losion za stopala sa pepermintom i nanom. Ovo je još jedna od onih “must have” stvari u mojoj svakodnevnoj njezi kože. Ovaj proizvod koristim već jako dugo i sada vam sa razlogom pišem o njemu. O čuvenim Freeman maskama za lice ste mogli čitati u ovom postu, gdje takođe možete pronaći i više podataka o samom brendu!

20150804_143626

Evo nekoliko informacija sa sajta: Losion za noge pepermint šljiva Freeman kozmetike je luksuzni Spa tretman koji se može raditi u kućnim uslovima. Losion za noge je snažan losion koji je savršen kao završna faza, nakon pedikira ili poslije tuširanja. Losion sadrži ulje čajnog drveta koje daje osjećaj svježine. Stopalo je nježno, hidrirano a pepermint dodatno hladi. Sadrži i shea puter, koji pomaže u zarastanju rana. Losion za noge pepermint i šljiva se nanosi na grube i suve djelove pete i noge.

20150804_143850

Freeman losion za stopala sa pepermintom i šljivom dolazi u preslatkom pakovanju od 150 ml koje će vam trajati jako dugo. Ambalaža je kvalitetna i proizvod neće promjeniti svoja svojstva dugo nakon otvaranja.

Sama tekstura proizvoda je jako lijepa, srednje gusta i lako se istisne iz tube i dozira količina koja vam je potrebna. Ima nježno ljubičastu boju i predivan miris koji se zadržava na koži jako dugo.

Losion se brzo upija, nakon što ga nanesete i lijepo umasirate, potrebna su još 2 do 3 minuta da se potpuno upije. Ne ostavlja onaj masni trag na koži.

20150804_143222

20150804_143301

Pored peperminata i šljive ovaj losion sadrži i ulje čajevca koje ima antibakterijsko djelovanje i iz tog razloga je jako korisno u njezi stopala. Jako je dobro u borbi proitiv svih vrsta infekcija i gljivičnih oboljenja. Pored toga u sastavu se nalazi i glicerin, pantenol i kakao puter!

NAČIN NA KOJI KORISTIM OVAJ LOSION: Kao i većina žena imam suva stopala, međutim nemam prevelikih problema sa grubim i ispucalim dijelovima stopala ali moram priznati da jako vodim računa o njezi stopala tako da je vjerovatno prevencija učinila svoje! Losion za stopala koristim svako veče nakon tuširanja, par minuta masiram stopala i pustim da se proizvod sam upije. Ako mi treba malo jače djelovanje nanesem veću količinu losiona, umasiram i obujem tanke pamučne čarape te tako prespavam. Ujutru stopala budu nevjerovatno mekana i lijepa!

20150804_143536

ZAKLJUČAK: Freeman losione za stopala koristim skoro dvije godine i jako sam zadovoljna ovim proizvodima. Odličan odnos cijene i kvaliteta, velika pakovanja i fantastičan miris će vas ostaviti bez daha. Preporučujem vam ovu kupovinu!

Cijena: Oko 4,7 Eura (565 dinara ali trenutno je na akciji i cijena je 452 din!!!)

Dostupnost: Srbija – Kozmetika Teatar (link)

20150804_143806

Da li koristite Freeman proizvode?

Jeste li zadovoljne?

Lijep pozdrav!Objavite komentar