AURA: Tečni korektor TOUCH UP PRO (sve nijanse)

February 4, 2019

DSC_0074

Aura je jedan od mojih dražih brendova. Prije svega jako cijenim njihov trud i rad, nude odličan odnos cijene i kvaliteta i uvijek su u toku sa trendovima što je nama, ljubiljima makeup-a, vrlo bitno. Ne sjećam se da sam propustila neki novitet ali ovog puta sam brža nego inače. Danas vam donosim svoje utiske o najnovijem proizvodu brenda Aura, tečnom korektoru TOUCH UP PRO koji dolazi u čak devet nijansi, što je zaista sjajno jer smo navikli na mnogo oskudniji izbor kada su naše drogerije u pitanju.

Uvijek sam vam iskreno prenosila svoje utiske i ni jedan brend pa ni Aura nije dobio najpozitivniju recenziju za baš svaki proizvod. To je normalno… S tim u vezi, ni moji utisci o čuvenom Correct Me! tečnom korektoru nisu najsjajniji jer to nije proizvod koji mi je u potpunosti odgovarao. Baš iz tog razloga je najava TOUCH UP PRO korektora iste sekunde probudila znatiželju u meni jer sam naslutila da bi to moglo biti baš ono što meni treba.

A znate da vam ja ne griješim puno… :-)

DSC_0010

Šta kaže Aura?

  • Tečni korektor visoke pokrivne moći – savršeno prekriva i kamuflira sve nepravilnosti na koži. Namenjen je i prekrivanju podočnjaka i ostalih nepravilnosti na području oko očiju.
  • Idealan je i za nadogradnju tečnog pudera (na predelima lica gdje želimo da pojačamo pokrivenost). Zbog svoje lagane teksture Touch up PRO se ne uvlači u pore i bore i ne djeluje suvo i teško. Baš naprotiv, zbog svog sastava povećava osećaj hidratacije na koži.
  • Savršeno se stapa sa kožom i izuzetno se lagano blenda jer sadrži emolijente koji dodatno utiču na to da koža bude svilenkasto glatka odmah nakon aplikacije.
  • Specijalno kreiran oblik aplikatora i tečna formula čine nanošenje korektora još jednostavnijim i bržim.
  • Touch up PRO može savršeno poslužiti i kao proizvod za konturisanje – nijanse 088 Mocha i 099 Cacao kreirane i za naglašavanje kontura lica.

I znate šta bih vam samo mogla reći… Složila bih se sa skoro svakom stavkom koja je navedena. Samo jedna nije u potpunosti tačna a to je ona koje se tiče hidratacije. Ne bih rekla da nakon nanošenja imate “povećan osjećaj hidratacije” ali takođe, iskrena da budem, ova formula neće ni isušiti kožu. Sama tekstura jeste malo suvlja od većine drogerijskih korektora koje sam koristila ali ništa posebno alarmantno. U svakom slučaju o hidrataciji kože brinete prije nanošenja makeup-a.

Aura Touch up PRO korektor dolazi u lijepoj plastičnoj ambalaži koja je dijelom transparentna pa nijansu možete vidjeti i bez otvaranja korektora. Ovo je posebno korisno ukoliko imate više korektora u kolekciji a odmah vam mogu reći, imaćete! :-)

Posebno mi se sviđa veliki spužvasti aplikator kojim u dva poteza možete nanijeti korektor na bilo koji dio lica. To je nešto što izuzetno cijenimo mi koji se šminkamo ranom zorom i svaki dan. Oduševljena sam.

Ali postoji još nešto, puno bolje od toga. A to su prekrivanje i postojanost. Ovaj korektor ima potpunu prekrivnu moć i zaista može prekriti sve što treba. Bez problema izlazi na kraj sa mojoj rozaceom, depigmentacijom, bubuljicama, podočnjacima. Osim što jako lijepo izgleda na koži, on se uopšte ne uvlači u borice i linije oko očiju i izuzetno je dobro postojan. Nemate baš cijelu vječnost da ga lijepo izblendate ali ni to nije pretjerano zahtjevan posao, naročito ako koristite vlažan beauty blender.


DSC_0017

DSC_0016

DSC_0054

A sada pogledajte izbor nijansi. Čak devet različitih tonova će vam izgledati možda i previše, možda ćete se izgubiti u samoj odluci koju nijansu da izaberete ali ako malo bolje pogledate, brzo ćete shvatiti šta vam treba. Nijanse idu od redom, od nasvjetlije do najtamnije a podtonovi se smjenjunju pa imate ružičasti, žuti i neutralni.

DSC_0049

Ljudi moji, da li vjerujete da sam u ovom proizvodu dobila BAŠ sve ono što sam do sada tražila! Ne kažem da će svako imati isti doživljaj ali ja potpusujem da koristim TOUCH UP PRO do kraja života. Sjajan je… Ovo je definitivno nešto što meni u potpunosti odgovara. Koristim ga baš svaki dan, bez izuzetka. Ukoliko imate mješovitu i masnu kožu možate ga probate. Ali ukoliko imate izrazito suvu kožu, možda ovo i neće biti najbolje rješenje za vas…

Cijena korektora u BiH je 10 KM ( oko 5 Eura).

DSC_0071

Jeste li već vidjeli reklamu za ovaj korektor? Ili ste ga možda već pronašli u prodaji?

Pišite mi utiske…

DSC_0064

DSC_0020

DSC_0031

DSC_0014

Ukoliko želite podržati blog KLIKNITE na jednu od reklama ispod. To je jedan sekund koji vas ništa neće koštatati a za ovaj sajt znači mnogo…

Hvala!
2 komentara

Objavite komentar