GLORIA: PRIRODNI GELOVI ZA TUŠIRANJE I BALZAM ZA USNE (RECENZIJA)

June 21, 2016

DSC_0916.JPG

Kako sam vas već upoznala sa svojim najdražim hercegovačkim brendom koji se zove PRIRODNA KOZMETIKA GLORIA, ovdje ću vam ostaviti link svog ranijeg posta da neke generalije ne bih ponavljala jer nema potrebe. Pomenuta recenzija je posvećena maslacu za tijelo i šećernom pilingu pa svakako pogledajte i taj tekst.

Kozmetika Gloria je ostavila jako dobre utiske na mene i saradnja koju imam sa dragom Glorijom Galić se nastavila.  Zato danas imate priliku pročitati moje mišljenje o novim proizvodima.

Odmah vam moram priznati da prvi put vidim i koristim prirodne gelove za tuširanje i da sam se jako iznenadila kada sam ih vidjela u ponudi.

Na testiranje su mi stigla dva različita, radi se o mirisnim notama narandže i lavande.

DSC_0921.JPG

DSC_0907.JPG

Pakovanje je klasično, plastična ambalaža je generalo karakteristična za ovu vrstu proizvoda a u ovom slučaju je i potpuno providna pa boja gela dolazi do izražaja. Poklopac je kvalitetan i mehanizam sasvim dobro funcioniše.

Sve informacije: naziv, sastav, datum proizvodnje, rok trajanja i zapremina se nalaze na prednjoj strani, na naljepnici koja je vodootporna i koja se ne skida ni nakon kvašenja ambalaže, a ovo jako cijenim.

Što se teksture tiče ona je klasična gelasta, srednje gustine. Gelovi pjene malo slabije od klasičnih gelova za tuširanje što mi se iskreno, posebno sviđa.

Količina od 200 ml koju ćete dobiti je sasvim korektna. Ja sam, uz svakodnevno korištenje, gel za tuširanje od narandže potrošila za desetak dana.

Sastav je kvalitetan i ova dva gela se razlikuju jedino po tome da jedan u svom sastavu ima hidrolat narandže a drugi hidrolat lavande. Ostali sastojci su: pročišćena voda, biljni glicerol, prirodna pjenila, ulje nevna, ulje marelice, eterična ulja.

Takođe gelovi imaju i karakteristične boje, narandža ima nježnu žućkastu nijansu dok je lavanda u prepoznatljivim ljubičastim tonovima. Miris oba gela je jako lijep s tim da je meni više prijala okrepljujuća nota narandže nego blaga mirisna nota lavande, ali to je sve stvar ukusa.

Rok trajanja je godinu dana.

DSC_0930.JPG

DSC_0924.JPG

DSC_0926.JPG

Takođe vam želim predstaviti i Balzam za usne koji sam dobila na testiranje. Ovo je takođe potpuno prirodan proizvod koji sam u slast potrošila prije par dana. Balzam je izuzetno koncentrovan, hranjiv i pravi je rudnik odličnih hranjivih sastojaka.

Odlično hidrira usne, ima jak biljni miris i najbitnije od svega, svoj posao radi odlično. Po meni, ovo je idealan proizvod za večernju njegu i ja sam ga najčešće tako i koristila.

Sastav: shea maslac, kakao maslac, kokosov maslac, lanolin, pčelinji vosak, ulje jojobe, eterična ulja.

Količina: 5 gr

Rok trajanja: 2 godine

DSC_0895.JPG

DSC_0902.JPG

DSC_0899.JPG

Dostupnost proizvoda: PRIRODNA KOZMETIKA GLORIA

Jeste li čule za Prirodnu kozmetiku Gloria?

Hercegovina je toliko bogata, zar ne?

Lp5 komentara

    1. Balzam je odličan, za razliku od svih slatkastih mazalica koje sam inače imala ovaj je sušta suprotnost jer on njeguje, kao prvo, osnovno, i najbitnije!!! Nema posebno lijep miris, ne znam da li ti je to bitno!? Lp

    1. Ne miriše na kokos, u stvari ima jak biljni miris, ne znam da li bi to svim odgovaralo!!! Meni ni malo ne smeta jer je sastav savršen a proizvod odlično radi svoj posao, tako da…

Objavite komentar