WILKINSON SWORD: QUATTRO FOR WOMEN 3+1 (GIVEAWAY)

May 26, 2016

DSC_1191.JPG

Za danas sam vam pripremila jedan malo drugačiji post ali vjerujem da će vam biti intresantan. U pitanju je univerzalna tema podjednako bitna i u ženskim i u muškim krugovima. Teško ćete na blogovima pročitati dobru preporuku za odličan jednokratni brijač jer je to nekako više tema o kojoj radije pričamo „u četiri oka“. Ponuda ovakvih proizvoda je na prvi pogled jako dobra ali nam se svima sigurno desilo da ipak na kraju nismo bili zadovoljni svojom kupovinom. Želim vam skratiti muke kada je izbor jednokratnih brijača u pitanju i preporučiti nešto sa čim imam odlično iskustvo!

Imala sam tu sreću da mi divna gospođa, inače brend menadžer kompanije Wilkinson Sword u BiH, ponudi interesantnu saradnju a rezultate iste možete vidjeti na mom blogu ali i pratiti sva dešavanja putem Facebook-a u narednom periodu.

Iz gomile predivnih proizvoda koje sam dobila na recenziranje danas sa vama dijelim svoje oduševljene sa fantastičnim Wilkinson Sword Quattro for Women 3+1.

DSC_1195.JPG

DSC_1174.JPG

DSC_1159.JPG

Radi se o pakovanju jednokratnih brijača, namjenjenih ženama, koji dolaze u lijepo dizajniranoj, providnoj plastičnoj ambalaži. Sve je u nježnim ružičastim i zelenim tonova, jako prijatno na prvi pogled a opet i veoma atraktivno. Na ambalaži se nalaze osnovne informacije o proizvodu, tekst je pregledan, koncizan i jasan. Sve podatke koje treba da znate možete pročitati za desetak sekundi a upravo to je tajna odlične ambalaže.

Do proizvoda dolazite u dva koraka jer je kartonska poleđina pakovanja već označena i u dva poteza otvarate kutiju i dolazite do svojih brijača.

Britvica je po meni najveći adut ovog proizvoda. Na velikoj fleksibilnoj glavi se nalaze četiri oštrice a iznad njih je dosta debeo dio sa alojom verom koji omogućava da brijač lakše klizi po koži a ujedno je i umiruje i njeguje. Mogućnost da se posječete prilikom brijanja sa Wilkinson Sword Quattro for Women 3+1 brijačem je, što se mene tiče, ravna nuli. On jako lijepo klizi po koži i prolazi sve neravnine bez bilo kakvih problema.

Drška je gumirana i dovoljno je dugačka pa ne klizi prilikom upotrebe brijača. Ergonomski oblik vam omogućava laku i jednostavnu upotrebu.

DSC_1166.JPG

DSC_1165.JPG

DSC_1167.JPG

Sa ovim brendom imam ogromno iskustvo jer godina koristim isključivo njihove proizvode tko da su moja očekivanja bila dosta velika ali i ovog puta je Wilkinson Sword bio na visini zadatka.

I da, bilo koji ovako kvalitetan jednokratni brijač sigurno možete upotrebiti nekoliko puta. Bitno je da ga svaki put nakon korišćenja dobro očistite i kada se potpuno osuši vratite zaštitnu plastiku na glavu brijača. Samo tako ćete nmu uspješno produžiti vijek trajanja.

DSC_1197.JPG

DSC_1176

DSC_1162.JPG

ZAKLJUČAK: Wilkinson Sword Quattro for Women 3+1 je odlično dizajniran, kvalitetan i efikasan brijač za žene koji bez neprijatnosti skida neželjene dlačice za kože ostavljajući je prijatno mekanom i glatkom. 

Preporučena cijena pakovanja od 4 komada je 9,95 KM s tim da vrlo često ovaj proizvod možete naći i na fantastičnim akcijama (u CM-u je trenutno -35%). Ovo je više nego dobra ponuda…

Ali ja imam još bolju ponudu za vas!!!

Da li želite i vi da uživate u Wilkinson Sword proizvodima?

DSC_1193

Igrajte za WILKINSON XTREME 3 BEAUTY poklon uz par jednostavnih koraka: 

  1. LIKE FB stranica My Beauty Corner.ba i Wilkinson Sword BiH
  2. PUBLIC SHARE ove objave na Facebook-u.

Igramo se samo 5 dana!!!

Ime dobitnice će biti izabrano pomoću aplikacije random.org i objavljeno 01.06!!!

SRETNO!!!

******

UPDATE: 01.06.2016. godine (20:54) :-)

Vrijeme je da objavimo pobjednika…

Vanja Ružičić je imala najviše sreće ovaj put. Čestitam dobitnici i molim je da se u roku od 48h javi u inbox sa podacima.2 komentara

Objavite komentar