FAVORITES: OMILJENI PROIZVODI U JANUARU 2016. GODINE

February 9, 2016

Sa malim zakašnjenjem pišem svoje januarske favorite. Ipak, moram podijeti sa vama proizvode koje sam najviše koristila posljednji mjesec jer mi je to već postala navika. Ovaj put nema puno favorita ali zato su tu neki proizvodi koje do sada nisam spominjala, koje sam u januaru kupila ili ih ponovo otkrila i stavila u svoju svakodnevnu rutinu. Pa da krenemo…

IMAG6653

1. INGLOT Face Blush 33

Nikada do sada nisam pisala o INGLOT proizvodima ali neću dužiti ni ovaj put! U favoritima se našlo jedno rumenilo iz Inglot Feedom sistema koje sam koristila skoro cijeli januar! Ne znam da li je ovo „zimska“ nijasa ako to uopšte imam neke veze (a kažu da ima) ali ja sam uživala u malo naglašenijim obrazima! To mi je naročito lijepo zimi, ne znam… Ovo rumenilo je odlično, prije svega jer se radi o kvalitetnom proizvodu, ima lijepu teksturu ali i dosta je pigmentovano! Ok, treba imati malo lakšu ruku i nježniju četkicu ali to je sve, preostaje samo da uživate u ljepoti ove nijanse na vašim obrazima.

2. INGLOT Eye Shadow 341

Opet Inglot ali sada jedno mono sjenilo iz iste palete! U pitanju je lijepa svijetlo roze mat nijansa u broju 341 koju sam koristila svako jutro kao baznu boju na kapcima. Jako dobro sjenilo i s obzirom da se radi o dosta svijetloj nijansi pigmentacija je odlična, zaista sam prijatno iznenađenja… Ipak, Ingot je jako poznat upravo po kvalitetnim sjenilima, zar ne?

IMAG6638

IMAG6641

3. MAKEUP REVOLUTION ESSENTIAL MATTES

Pvo je paleta o kojoj sam vam pisala prošlog mjeseca, naravno počela sam da je testiram još ranije tako da je cijeli januar bio u znaku MUR Essential Mattes palete! Moram priznati da nisam ljubitelj isključivo mat sjenila na kapcima (čak ni kada je dnevna varijanta u pitanju) ali su neophodne za jedan kompletan lijep look! Ova palete ima sve nijanse koje su mi potrebne za svakodnevni makeup a kada je u pitanju malo šimera ili sedefa tu je UD Naked Smoky, i ja sam spremna…. Detaljnu recenziju ove palete možete pročitati OVDJE!

IMAG6647

4. CATRICE Sun Glow

Pisala sam recenziju za ovaj bronzer prije nekoliko mjeseci (LINK)  i evo danas isto mislim o njemu! Odličan proizvod koji se baš sporo troši, divna svilenkasta tekstura, odlična boja….. Imate ponovo moju toplu preporuku jer mislim da bi ovaj proizvod ušao u mojih top 5 Catrice proizvoda!!!

5. AURA Highlighter Moonlight

Pošto je recenzija ovog highlightera u pripremi neću vam otkrivati previše! Čim je u favoritima pretpostavljate da sam jako zadovoljna, koristim ga dvadesetak dana i već su se utisci slegli da sam spremna iskuckati jednu detaljnu recenziju na ovu temu… Biće uskoro…

IMAG6645

6. FLORMAR Deluxe Cashmere Lipstick Stylo

Ovaj ruž sam testirala možda u novembru, pisala recenziju i potpuno zaboravila na njega (LINK)! Često se to dešava ali… U januaru sam ponovo otkrila ovu nijansu iako sam jako često nosila mat tamnije nijansa na usnama, ovaj ruž je totalna suprotnost, živa boja i obilje hidratacije su ono što mi zaista nekada odgovara!

IMAG6648

7. NYX Matte Finish Setting Spray

Ništa bez fiksiranja šminke! I matiranja, naravno (barem u mom slučaju)… A ovaj proizvod nudi i jedno i drugo! Ne koristim ga baš svaki dan ali jako često sam poželjela produžiti trajanje svoje šminke baš sa ovim fiksatorom. Nisam pisala recenziju za ovaj proizvod, ne znam da li vas interesuje? Pišite mi u komentarima!!!

IMAG6652

Ovo su moji favoriti, sedam proizvoda koje sam najviše koristila u januaru!

Jeste li koristile neki od ovih proizvoda?

Koji su bili vaši favoriti u ovom prvom mjesecu 2016. godine?

Lp8 komentara

Objavite komentar