RECENZIJA: MAX FACTOR BRONZING POWDER

October 20, 2015

Član čuvene standardne postave Max Factor asortimana za koji malo ko nije čuo, njegovo veličanstvo Bronzing Powder! Godinama je u prodaji i ja sam tek prije nekoliko mjeseci kupila svoj primjerak. Nisam našla detaljnu recenziju za ovaj proizvod, uglavnom po par rečenica u grupnim recenzijama ili riječ- dvije u favoritima. Zato vam danas donosim svaki detalj ovog giganta.

IMAG28565

IMAG2854

Naime, radi se o proizvodu ukupne težine 21 g (?), vjerovali ili ne, na prvi pogled ne djeluje da je tolika količina u pitanju, ali jeste. Razlog tome je pakovanje koje nije masivno već dosta tanko, kompaktno i u službi isključivo proizvoda što mi se jako sviđa jer niko nije ljubitelj bombastičnog “marketinškog ” pakovanja sa osrednjim kvalitetom proizvoda. Max Factor ima svoj stil, dizajn koji je prepoznatljiv i odličan zaštitni znak!

Plastika je dosta dobrog kvaliteta i za sada sve dobro funkcioniše. Poklopac je potpuno odvojiv i ne vidim neki problem koji bi tu mogao nastati. Kod Creme Puff pudera sam imala problem jedino oko brisanja slova sa poklopca i sitnih ogrebotina koje su bile vidljive na zlatnom poklopcu, pa toliko očekujem i od Bronzing Powder-a.

IMAG2858

Dostupan je u dvije nijanse, 01 GOLDEN i 02 BRONZE, te moram priznati da sam češće viđala baš ovu nijansu koju sam i kupila.

dsc_026712

Tekstura ovog bronzera je odlična, jako malo se trusi što opet zavisi i od četkice sa kojom ga koristite, a kako ja volim bronzer nanositi malo grubljim četkama taj problem može biti veći. Količina je ogromna i to su zaista zanemarljivi gubici!

Sitni zlatni šimer u ovom bronzeru je nešto najbolje što će dobiti jer na licu izgleda prelijepo. Jako lijepo mljeven, diskretan šimer daje malo sjaja ali ne na prvu loptu, zaista ga volim koristiti po danu i još ako ima malo sunca, pun pogodak.

IMAG2865

Bronzer ima malo narandžaste u sebi i to napominjem samo zbog vas koji to ne volite, a znam da vas ima.

Moje najveće zadovoljstvo je kupovina bronzera, ne znam iz kog razloga ali ih obožavam i ne znam koliko sam ih do sada probala! Tako da iz svoje kolekcije, shodno trenutnoj boji tena i godišnjem dobu, koristim bronzere po nekoj „podjeli“. To kažem zato što mi je Max Factor Bronzing Powder prava ljetnja varijanta jer on prosto traži sunce i preplanuli ten. Nećete naći ništa bolje za ljeto!

IMAG0196

Blendanje je fantastično. Jako sam iznenađena kako se ovaj proizvod blenda i kako sarađuje sa skoro svakom četkom. Nаdogradiv je i zaista je lako kontrolisati količinu koju želite na licu.

Dobro je pigmentovan ali nije previše tako da će se „laka ruka“ dobro izboriti sa intenzitetom boje. Početnicima će ovaj posao biti malo teži ali ne postoji ništa što se sa malo vježbe ne može prevazići.

Postojanost je odlična. Bez ikakvih problema traje cijeli dan na licu, ne pomjera se i ne gubi intenzitet. Koristila sam ga i preko BB kreme i preko nekih malo lakših, ljetnih pudera i nije bilo nikakve razlika što se postojanosti tiče.

IMAG2870

IMAG2862

IMAG2869

ZAKLJUČAK: Odličan bronzer, jako kvalitetan i sa razlogom je u prodaji već godinama. Usudite se uhvatiti u koštac sa količinom od 21 g jer je za cijenu od oko 7 Eura ovo svakako veoma isplativa investicija.

 

Jeste li probale Max Factor Bronzing Powder?

Kakva su vaša iskustva?

Lijep pozdrav :)1 komentar

Objavite komentar