RECENZIJA: AVON ANEW CLEAN linija za čišćenje lica *NOVO*

September 20, 2015

Danas vam donosim recenziju dva nova Avon proizvoda za čišćenje lica. Naime, radi se o ANEW CLEAN vodici za čišćenje lica i gelu za skidanje šminke i čišćenje lica koji su u prodaji od kampanje 11/2015. Iz iste kolekcije u prodaji je još jedan proizvod,maska i krema za čišćenje lica. Kako se moja Garnier micelarna voda skoro potrošila, a gelova za čišćenje lica nikada dosta, odlučila sam naručiti ova dva proizvoda iz Avon-a i testirati ih! Ja uživam u tome :-) Kad od nekog proizvoda imam jako velika očekivanja to u mom slučaju znači da sam ga papreno platila, zato se češće usuđujem na neviđeno kupiti nešto novo, po nekoj razumnoj cijeni, i isprobati. Još ako se pokaže da mi neki takav proizvod savršeno odgovara mojoj sreći nema kraja!

WP_20150803_12_49_18_Rich

ANEW CLEAN gel za čišćenje lica

Šta kaže AVON?

 • umanjuje pore i proizvodnju sebuma,
 • uklanja suvišan sjaj i
 • koristi se sa vodom.

20150731_071741

Za masnu i kombinovanu kožu.

 • ČIŠĆENJE – efikasno i nežno uklanja nečistoće i šminku, vraćajući koži podmlađen izgled.
 • JAČANJE – ojačava zaštitnu barijeru kože i čuva vlažnost.
 • PRIPREMA – priprema kožu za dalji Anew režim nege.

20150731_071436

Kako se koristi: Mokrim rukama utrljati na vlažno lice. Nežno umasirati kružnim pokretima. Temeljno isprati toplom vodom.

Obožavam gelove za čišćenje lica naročito one koji obećavaju da će i skinuti šminku sa lica. Kako imam mješovitu kožu lica logičan je izbor je bio ovaj gel (jer je drugi iz iste linije namjenjen normalnoj i suvoj koži lica).

Pakovanje je lijepo, elegantno s tim da sam poklopac na proizvodu nije odrađen najkvalitetnije. Plastika je dosta mekana i tanka i ne funkcioniše savršeno pa će se desiti da vam nekada malo proizvoda iscuri, ali dobro! Ako se povede malo računa to neće biti veći problem. Količina proizvoda koju dobijate je 150 ml s tim da se dosta brzo troši, barem u mom slučaju. Potrebna količina proizvoda, u večernjoj rutini čišćenja lica kada skidate i šminku sa ovim gelom, je otprilike veličine 4-5 zrna graška. U jutarnjoj rutini je dovoljno dva puta manje proizvoda.

20150731_071848

Koristila sam ovaj proizvod svakodnevno 30 dana i ovo je moje iskustvo:

Jako sam zadovoljna kako ovaj gel radi svoj posao. Moram priznati da i dalje koristim samo njega i da sam sve ostale gelove ostavila po strani. Zaista sam prijatno iznenađena. Koža je savršeno čista i sva šmika je skinuta. Ovdje ne mislim na vodootpornu maskaru jer nju i ne korisim ali zato apsolutno svu drugu šminku sa lica skida.

ANEW CLEAN 3-in-1 vodica za čišćenje lica

Šta kaže AVON?

Anti-aging vodica za čišćenje lica 3 u 1.

 • uklanja nečistoće i šminku oko očiju,
 • poboljšava izgled tena i
 • vraća koži sjaj i mladoliki izgled.

Kako djeluje: Efikasno i nežno uklanja nečistoće i šminku, vraćajući koži podmlađen izgled i sjaj; nanosi se na pamučni tufer. Oftalmološki testirano. Za sve tipove kože.

WP_20150803_12_50_34_Rich

 • ČIŠĆENJE – efikasno i nežno uklanja nečistoće i šminku, vraćajući koži podmlađen izgled
 • JAČANJE – ojačava zaštitnu barijeru kože i čuva vlažnost
 • PRIPREMA – priprema kožu za dalji anti-aging Anew režim nege

Kako se koristi: Naneti vodu na tufer i nežno umasirati na celo lice i vrat – za čišćenje u samo jednom potezu! Nije potrebno ispirati. Koristiti svakodnevno, ujutru i uveče.

Ambalaža ovog proizvoda je jako lijepa ali i kvalitetna. Jako čvrsta plastika i čep koji savršeno funkcioniše te nećete imati nikakvih problema što se toga tiče.

I ovaj proizvod sam koristila svakodnevno 30 dana i ovo je moje iskustvo:

Odmah ću vam reći da mi ovaj vodica za čišćenje lica jako odgovara. Koristim je nakon gela za umivanje i pošto on odradi najveći dio toga za nju i nije ostalo puno posla. Ako postoji još bilo koji trag nečistoće na lice to ćete sigurno vidjeti na tuferu ( meni se to dešava uz korjen kose zbog konturisanja lica).

WP_20150803_13_28_27_Pro

Ako ste zadovoljni Garnier micelarnom vodom i ova će vam odgovarati, ja nisam primjetila nikakvu razliku između njih (možda jedino matematičku). Za 200 ml Avon vodice za čišćenje lica platićete skoro istu cijenu kao za 400ml Garnier micelarne vode.

Cijena: sva tri proizvoda iz ove linije se prodaju po cijeni 9,90 KM ( oko 5 Eura)

Dostupnost: kataloška prodaja

Imate li iskustva sa ovim proizvodima?

Da li biste ih naručili?

Lijep pozdrav2 komentara

 1. Nisam koristila ali sam vidjela da su novost u Avon katalogu. Meni se sviđaju oba proizvoda iako Anew linija nije namijenjena meni i mojim godinama ali svejedno bih probala :) Odlična recenzija i predivne fotografije :)

Objavite komentar